Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Niezależna Telewizja - Jerzy Zięba a Żywienie Optymalne

Zaczęty przez Malgosia, 2014-08-08, 18:56:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

To dla grzeszników co japko ugryźli wraz z ideologią corpo usa. :twisted:

Jarek

Ale on jest tak głupi i zrobił to nieswiadomie, ale nieswiadomosc najlepsza reklama, wiec i tak bedzie premia :lol:

Gavroche

admin

Spokojnie, jest jeszcze odwołanie, ale z drugiej strony - nie wypada w ten sposób pisać publicznej osobie, choć faktycznie - "procedura medyczna" daje pełną ochronę na "licencję na zabijanie" jeśli się tylko zgodnie z tą "procedurą" postępuje.  8)

admin

Cytat: Gavroche w 2022-10-07, 13:51:48
Za taki tekst to słusznie. :D

Jeśli się kto za taki wpis "obraził" to jestem skłonny stwierdzić, że wskazuje to na nadwrażliwość. ;)

Zyon

Jakby sie Zieba mial obrazac za takie tekty to by z sadu nie wychodzil :D
Work Buy Consume Die

admin

Ja tam lekarzy z NFZ nie tłumaczę, ale jeśli zgodziliby się na złamanie "procedury medycznej" i zalecili wlewy, a dziecko mimo to by zmarło (czego wykluczyć nie można), to kto nie byłby prawnie chroniony?
Z drugiej strony trudno się dziwić rodzicom dziecka, że mają żal i pretensje do "procedury medycznej", bo ratować życie trzeba wszelkimi możliwymi sposobami, jeśli dają jakąkolwiek nadzieję.

Gavroche

Cytat: admin w 2022-10-07, 14:02:39
Cytat: Gavroche w 2022-10-07, 13:51:48
Za taki tekst to słusznie. :D

Jeśli się kto za taki wpis "obraził" to jestem skłonny stwierdzić, że wskazuje to na nadwrażliwość. ;)
Leciutką. :lol: