Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Czy można wybaczyć?

Zaczęty przez Halina Ch., 2006-04-30, 10:54:42

Poprzedni wątek - Następny wątek

lutonn

Cytat: Bruford w 2006-05-12, 16:20:01
Cytat: SzymonNM100 w 2006-05-10, 21:56:46
, napewno nie wierzę w paramedycynę nienaukowo-bezwiedzową.
A w jaka ty wierzysz medycyne , w medycyne ktora nie udowodnila naukowo przyczyny ani jednej choroby (chodzi mi o przyczyne pierwsza) jesli sie myle to mnie popraw tylko sie dobrze zastanow :evil: :evil: :evil:   nienaukowo-bezwiedzowa  pomyslales nad tym hehehehe oj Bruford niewiesz co piszesz :mrgreen: :mrgreen:

lutonn

Cytat: lutonn w 2006-11-18, 18:56:42
Cytat: Bruford w 2006-05-12, 16:20:01
Cytat: SzymonNM100 w 2006-05-10, 21:56:46
, napewno nie wierzę w paramedycynę nienaukowo-bezwiedzową.
A w jaka ty wierzysz medycyne , w medycyne ktora nie udowodnila naukowo przyczyny ani jednej choroby (chodzi mi o przyczyne pierwsza) jesli sie myle to mnie popraw tylko sie dobrze zastanow :evil: :evil: :evil:   nienaukowo-bezwiedzowa  pomyslales nad tym hehehehe oj Bruford niewiesz co piszesz :mrgreen: :mrgreen:
to do Brufcia

elmo

No Bruford ...interesujace pytanie  :shock: .Napisz w jaka medycyne ty wierzysz?
Czy, aby w tą o ktorej pisze lutonn  :D nienaukowo-bezwiedzowa?  :D  :twisted:

kodar

Ewo, o efekcie placebo tez cos slyszalam. Mianowicie:.Jakas tam holenderska klinika przeprowadzila eksperyment.Bly dwie grupy pacjentow przygotowane do operacji.Jedna grupa  miala rzeczywiscie wycinane chorobowo zmienione ogniska w jamie brzusznej.Druga grupa pacjentow  byla tak samo operowana jak poprzednia z ta roznica ze  nic im  nie wycinano.Rozkrojono i zaszyto to bylo wszystko.Lekarze obserwowali te dwie grupy przez jakis tam okres czasu.Co sie okazalo??? ta grupa osob  faktycznie nieoperowanych , zdrowiala rownie szybko jak ci operowani.

Szymon

Odświeżam stary wątek artykułem o stopniu ingerencji firm farmaceutycznych. ciekawe, ile w tym wszystkim jest prawdy...

http://wiadomosci.onet.pl/1387569,2677,1,0,1,kioskart.html