Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Pytanie

Zaczęty przez Arika, 2006-10-29, 12:52:29

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tomkiewicz

mocna historia !!!

Tomek

Hana

Cytat: ali w 2007-03-31, 22:50:03
Cytat: elmo w 2007-03-31, 18:56:04

To może jednak chodzić o ten swoisty wydzielany zapach danego człowieka  :wink: :idea:

nie inaczej

ps.
miałem  sąsiada którego  pszczoły nie pożądliły  nawet jak   pijany z drzewa  z rojnicą  zleciałbyłem zdziwiony bo musiałem od nich wiać daleko żeby mnie nie dopadły
jego baba (żona) powiedziała -" on trupem smierdzi"
miała rację. niedługo potem zmarł

Nic dziwnego /ze zmarl/podczas nie kontrlowanego upadku /byl pijany/ musial sie smiertelnie polamac. Z zapachami ma raczej higiena cos wspolnego, albo sposob odzywiania!

ali

Cytat: Hana w 2007-03-31, 23:25:32

Nic dziwnego /ze zmarl/podczas nie kontrlowanego upadku /byl pijany/ musial sie smiertelnie polamac. Z zapachami ma raczej higiena cos wspolnego, albo sposob odzywiania!

pijak  zawsze ma szczęście  nic mu się nie stało

miał prawdopodobnie  chorobę odzwierzęcą

Hana

I dlatego konsumowal alkohol?

ali

Cytat: Hana w 2007-03-31, 23:43:14
I dlatego konsumowal alkohol?
ROBALA ZALEWAł

nie pisałem że był alkoholikiem

Hana

Czyli byl nosicielem pasozytow/pasozyta!

elmo

No,zagadka rozwiązana  :D
Chodzi o ten swoisty zapach...

lutonn

mOZE CHODZILO O PH KRWI :D

fewa

Ja zawsze mówie osobom kąsającym przez komary, że mają słodką krew  :lol: :lol:
A co do zapachu to musi coś w tym byc. Na Dyskawery przedstawiono kilka kobiet. Nie różniły się zbytnio od siebie urodąi, intelektem. A jedna z nich miała większe powodzenie w płci przeciwnej. Okazało się, że ta tajemnicza magia przyciągania partnerów mieści się w zapachu. Na ogół nie wyczuwalna, ale jadnak podświadomie działa na płec odmienną.  :shock: