Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

O chemioterapii

Zaczęty przez zbynek, 2007-09-13, 22:22:43

Poprzedni wątek - Następny wątek

zbynek

Grafika  obrazująca szansę na przeżycie po zastosowaniu chemioterapii u pacjentów chorych na raka (wykres obejmuje od 1987 roku do 2002 roku)  - wszelki komentarz na temat skuteczności tej terapii stosowanej przez medycynę akademicką w walce z rakiem jest zbędny...
http://www.germanska-nowa-medycyna.org/horror_media.htm

Ps. Czy u nas w Polsce  wykresy są podobne ? - zapewne, niedostępne dla szerokiego grona ciekawskich. :?

elmo

Cytat: zbynek w 2007-09-13, 22:22:43

http://www.germanska-nowa-medycyna.org/horror_media.htm

CytatJak wynika z poniższego wykresu prawdziwym zwycięzcą w walce z rakiem jest przemysł farmakologiczny!

Trzeba być kompletnie ślepym,naiwnym ,żeby tego nie zauważyć.
Ja od siebie dorzuciłabym jeszcze przemysł spożywczy,który się przyczynia do zachorowań na raka (między innymi)-tez jest w pewnym sensie zwycięzcą.

PS. Zbynek ciekawy awatar-chciałam strzepać robaczka ze swojego monitora  :P

zbynek

Cytat: elmo w 2007-09-13, 22:43:39
PS. Zbynek ciekawy awatar-chciałam strzepać robaczka ze swojego monitora :P
Awatar mi się spodobał, bo robaka mi się też strzepnąć też nie udało. 8) :D

malgo35

Te wykresy są straszne. Swoją drogą ciekawa strona.
Mnie też robal przez moment zmylił.

toan

W badaniach, których źródła nie mogę ujawnić jeszcze :( (pewien Uniwersytet) wykazano, że osoby podejmujące Żywienie Optymalne w chorobie nowotworowej łatwiej znoszą chemioterapię.  :!:
We wtorek zamieszczę krótkie omówienie badań porównawczych o poziomach metali ciężkich u osób stosujących zalecenia Dr-JK i na diecie tradycyjniej. Już dziś udostępnię plik dźwiękowy dla Krystyny*Opty* :D

Halina Ch.

Po co badania. Chyba na tym forum opisywała pacjentka swoją historię (chorowała na białaczkę).
Swoje życie zawdzięcza tylko DO pomimo branej chemii.
Swoją drogą jestem bardzo ciekawa wyników tych badań Toanie.