Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Zamiast podrobów w menu wiele litrów krwi

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2015-07-03, 12:55:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

Teresa Stachurska

Diogenes z Synopy

świetny gitarzysta, w grze na instrumencie mój niedościgniony wzorzec.      golił ostro i ćpał  ( jak wszyscy wybitni artyście  ;-)   

z tą hemoglobiną to chodzi jeszcze o przyswajalność żelaza , można jeść produkty z żelazem i co z tego, jak przelatuje ,    - jak również inne choroby , polipy , guzy mają w menu Fe  .

Jarek

Blackend

W kwestii żelaza, to co Gavro poleca zupełnie mi wystarcza. ;)

Teresa Stachurska

Cytat: Diogenes z Synopy w 2015-07-03, 16:42:40
świetny gitarzysta, w grze na instrumencie mój niedościgniony wzorzec.      golił ostro i ćpał  ( jak wszyscy wybitni artyście  ;-)   

z tą hemoglobiną to chodzi jeszcze o przyswajalność żelaza , można jeść produkty z żelazem i co z tego, jak przelatuje ,    - jak również inne choroby , polipy , guzy mają w menu Fe  .

Np. tu jest nt żelaza i hemoglobiny.

Blackend

Teresa Stachurska

Cytat: Teresa Stachurska w 2015-07-04, 00:10:34
Cytat: Diogenes z Synopy w 2015-07-03, 16:42:40

Np. tu jest nt żelaza i hemoglobiny.

Link "się" nie wkleił ;) - http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=672 .

renia

Cytat: Blackend w 2015-07-04, 10:54:59
Cytat: renia w 2015-07-04, 00:05:11
...na siłowni... :roll: :wink:

W domu też można. ;)  :D

Ale lekko i z ostrożna... :lol: Bo nie ma trenera...

Blackend

Jarek

Dobrze że Teresa ten link Doktora podała , bo ja już na złom jechałem po szynę kolejową .

renia

Jak po szynę, to trzeba brać od razu dwie, bo nie wiadomo którędy to pendolino będzie jeździć... :lol: