Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Senność

Zaczęty przez Umberto, 2010-01-15, 10:21:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Ja znam przypadek podobny. Testy alergiczne dziecka wyszly masakrycznie, zboza (znaczy sie trawy czy jakos tak) skala na maxa. Problem jest w tym, ze to podobno alergia na wdychanie  :shock: Jesc juz mozna, bo to co innego :D Ogolnie to pierwsze slysze, zeby ktos mial alergie na wdychanie zboz w miescie, no ale rozne sa przypadki. Zeby bylo smieszniej dodam, ze mama ma wyksztalcenie medyczne jako farmaceuta  :D
Work Buy Consume Die

Maniek

Cytat: Zyon w 2014-07-22, 09:59:47
Ja znam przypadek podobny. Testy alergiczne dziecka wyszly masakrycznie, zboza (znaczy sie trawy czy jakos tak) skala na maxa. Problem jest w tym, ze to podobno alergia na wdychanie  :shock: Jesc juz mozna, bo to co innego :D Ogolnie to pierwsze slysze, zeby ktos mial alergie na wdychanie zboz w miescie, no ale rozne sa przypadki. Zeby bylo smieszniej dodam, ze mama ma wyksztalcenie medyczne jako farmaceuta  :D

Dlatego dziwię się ludziom na ŻO/DO, że jeszcze nie pozbyli się złudzeń i chodzą po "porady" do np. alergologów  :shock:

Zyon

No. Znajac zycie wypisze recepte na jakies "lekarstwo", ktore bedzie mialo na celu usuniecie objawow, bo przeciez nie usunie przyczyn :D
Work Buy Consume Die

anakin

Cytat: Radzio w 2014-07-20, 19:01:43
Wysypiacie się optymalnie w takie upały? Bowiem ja tak! :D
Z wczoraj na dziś 9h, a dziśdziś ... też będzie nie licho. O! :lol: :lol:

Toż to marnotrawienie czasu! Ja rzadko śpię 6h. Najczęściej jest to 5 lub 5 i pół godziny. <-;

anakin

A Tobie tego czasu, teoretycznie, pozostało mniej niż mnie. <-;[

jukor

Tak, ale teoria nie zawsze idzie z praktyką :), poza tym optymalny staż Radzia chyba jest trochę dłuższy, więc może macie równe szanse. :wink:
W każdym razie, oby jak najdłużej.

renia

Można planować tak jak indyk niedzielę... :roll: :? :lol:

jukor

A z koralami i ogonem się obnosił :wink:

renia

Właśnie...indyczył się i indyczył i na co mu to było? :roll: :?

Radzio

Cytat: anakin w 2014-07-22, 22:15:35
Cytat: Radzio w 2014-07-20, 19:01:43
Wysypiacie się optymalnie w takie upały? Bowiem ja tak! :D
Z wczoraj na dziś 9h, a dziśdziś ... też będzie nie licho. O! :lol: :lol:

Toż to marnotrawienie czasu! Ja rzadko śpię 6h. Najczęściej jest to 5 lub 5 i pół godziny. <-;

A niech tam Ci dopisuje, ja- pomny uwag- dzisiaj osiem ha ... ha, ha, ha. :lol: ;)

Cytat: anakin w 2014-07-22, 22:19:20

Biorę tyle, ile mi się należy, znaczy gospodarzę tak, jak rozumiem najlepiej, innymi słowy ... robię co mogę. ;) :D
A wiesz Ty, że ... DObrze mi tak! :lol: :lol:

Cytat: jukor w 2014-07-22, 22:29:15
Tak, ale teoria nie zawsze idzie z praktyką :), poza tym optymalny staż Radzia chyba jest trochę dłuższy, więc może macie równe szanse. :wink:
W każdym razie, oby jak najdłużej.

A powinny, tyle że wielu zaś wspomni o ... o ... o nieszczęściu, ponoć te najchętniej chadzają parami. ;) :D
Najdłużej, najdłużej- a wiadomo ile takiej "optymalnej patologii" dadzą pożyć, na przykład do ośmiu dych Mariusz zaofiarował swą pomoc, ...
na wszelki wypadek uśmiałem się  z tego. ;) O tak! :lol: :lol: :lol: :P

Radzio

Cytat: anakin w 2014-07-22, 22:19:20

Dużo nadal pracujesz, z uwagi na większy zapas czasu? :D
Ja się dogadałem z Producentami tlenu, tyram czasem pełną gębą. :D :lol: