Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Dość domysłów!

Zaczęty przez renia, 2009-01-27, 11:06:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

toan

No to wiesz już dlaczego...? :lol:

Waldek

Ty się Kangur nadal za bardzo koncentrujesz na Edycie. :lol: Nie szkoda ci na to twojego czasu?  8)

lekarka

Flo, z wymienionej przez Ciebie opcji - skorzystałabym tylko z masażu. Jedzenie we własnym zakresie :shock: (mnie często nie chce się jeść śniadań...), choć na jakikolwiek obiad nie kręciłabym nosem :D. Kolacja - skubnięcie tego czy tamtego... też byłoby ok.

Czesław

Ja też, ale pod warunkiem, że masaż za darmo tam dają. A zwracają koszty podróży?.

Hana

Cytat: admin w 2009-01-28, 08:25:16
Tak czytam "kangur" Twoje posty i dochodzę do wniosku, że jednak nie lubisz ludzi, jak wielu... Szczęśliwie nie Ty tu decydujesz.
Przyjmij do wiadomości, że Dieta Optymalna jest za darmo, dla każdego, kto potrafi ją zastosować w prakcyce. Nie wolno mi więc tworzyć elitarnego Forum, tylko dlatego, aby było "ą" i "ę".
Jeśli ktoś chce skorzystać z Diety Optymalnej, to nie przeszkadza mu ani "Edyta", ani "kangur", ani inne rzeczy, bo wie gdzie szukać pomocy.

W stosowaniu DO nic nie powinno przeszkadzac, tylko "to" w cudzyslowie robi forum ilosciowe, a powinno byc jakosciowe.

viola44

Cytat: Śmjetana w 2009-01-27, 21:59:44
Ja takiego nie widzialem :) I kto by sprawdzil czy te imie i nazwisko jest prawdziwe :) Powinniscie troche wyluzowac,to nie jest ani moje forum ani wasze.Ja nikogo nie obrazam a wy swirujecie pawiana.Pewnie gdyby to bylo wasze forum to wywalalibyscie kazdego kto nie jest wam na reke i sami pisalibyscie ze soba :D

Jestescie wszyscy tutaj zajebisci, wiem nie powinnam uzywać takich słów ale musiałam, jak czytam te posty to rże jak stara kobyła ze smiechu :D
kocham was wszystkich.

viola44

Cytat: Goska999 w 2009-01-27, 22:44:33
Jestem na diecie optymalnej dobrych kilka lat i jestem z tego BARDZO ZADOWOLONA. Sama nie mogę nieraz znieść
jak inne osoby typu "EDYTA" obrażają użytkowników tego forum, ale takie zachowanie wobec innych świadczy o ich
braku kultury i inteligencji. Kiedyś częściej bywalam na forum i z chęcią przeglądalam  posty i częściej zabierałam głos
w różnych dyskusjach, ale właśnie przez takie osoby to forum BARDZO straciło i szczerze mówiąc nie mam ochoty tu
zaglądać - zbyt często.
Są tu osoby którym jestem bardzo, bardzo wdzięczna, które mi bardzo pomogły.I gdyby nie one nie było by tak dużej
poprawy w moim zdrowiu. Krótko mowiąc mam za co dziękować niektórym osobom z tego forum.
Pozdrawiam  

Czy warto byc az tak śmiertelnie powaznym? to szkodzi urodzie :D, mi się podoba ze poważne dyskusje na temat diety przeplatane są paplaniną, to tez  jest potrzebne zeby odreagować stresy, pośmiac sie, wtedy śmietana lepiej siię wchłonie, białko znajdzie swoje miejsce
i wszystko zagra jak cza.