Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

omlet poisson

Zaczęty przez adampio, 2009-08-18, 18:53:55

Poprzedni wątek - Następny wątek

adampio

70 gr masla
70 gr zoltek (4)
50 gr jajka ( 1 )
60 gr wedzonego filetu z  makreli, moze byc kazda inna np. z puszki albo inna smazona
30 gr smietany albo smietanki 38 %

Maslo topimy na patelni
zoltka, jajko i smietane trzepiemy ale nie za scisle aby omlet nie byl twardy
rybe ugniatamy widelcem w miseczce

Na bardzo gorace maslo kladziemy rybe i mieszamy aby sie "rozpuscila" na patelni
dodajemy utrzepane jajka ze smietana
i smazymy az omlet sie zetnie

Waga calosci: 280 gr

B:30,8 T:108,8 W:2,3

BTW 1:3,5:0,1


renia

"adampio" skąd ta nazwa? Czy to aby nie trucizna?

admin


adampio

Cytat: renia w 2009-08-18, 19:01:02
"adampio" skąd ta nazwa? Czy to aby nie trucizna?

hahahahhaa , to Ci sie udalo!!!!!hahahhaah

Nie poisson wym. plason czyli ryba po francuzku.

Hihihihihi, dobre. Masz poczucie humoru i lubisz gre slow

renia

Francuskiego się akurat trochę uczyłam, a jeśli rano go jadłeś, to chyba można bez obawy spróbować.  ;-))

Blackend

Rano ryba? ;) Hmm no w sumie czemu nie :)

renia

A jakie ryby lubią lekarze?

renia

..no to odpowiem - duże sumy :-))

Gwidon

Cytat: renia w 2009-08-18, 19:42:20
..no to odpowiem - duże sumy :-))

..... :lol: :lol: :lol:....pukkt......

Blackend

Cytat: renia w 2009-08-18, 19:42:20
..no to odpowiem - duże sumy :-))

:) nie znałem :)

renia

Wyraźnie widać, że lato się kończy, jedne ptaki szykują się do odlotu i inne przylatują.
Gwidon wrócił, to znaczy, że wakacji czas minął :-))