Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

ŻYCZENIA

Zaczęty przez Halina Ch., 2010-04-02, 17:42:04

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Cytat: Opal w 2010-04-04, 20:55:47
.................. zupełnie takie, jak dla mnie dzisiejszy dzień :)

Tak? No to poKOCS'ój troszkę ;) :)

Opal

Cytat: Radzio w 2010-04-04, 21:09:34

Tak? No to poKOCS'ój troszkę ;) :)

Kiedyś Teresie obiecałam, że więcej KOCS-ować nie będę i słowa dotrzymuję, niech się kobieta cieszy :lol:

admin

"Obiecanki cacanki..."   :wink:

Radzio

Opal

Cytat: admin w 2010-04-04, 21:22:22
"Obiecanki cacanki..."   :wink:

No, niby tak, ale sorry - nie tym razem... :)

Radzio

8) W "sentencjach" niejaki Admin wspominał coś o cierpliwości .................................. oczywiście, że nie tym razem. ;) :)

admin

"Opal"
no nie daj się prosić dłużej niż dwa tygodnie...  :wink:

renia

"Opal" ja też proszę...czasami jst tam taka cisza..że aż mni strach ogarnia.. :shock: 8) ..a wnet zaczną się pikniki na KOCS-u... :wink:

Opal

Admin, Twoją prośbę obiecuję przemyśleć. Przyznaję, że KOCS u mnie, już został rozdziałem zamkniętym. Kontynuacja wymaga ode mnie przełamania złośliwości Teresy, ale nie wykluczam, że dam radę wznieść się poza jej przyziemność.

admin

Oj tam!
Jak bym ja się przejmował wszystkimi złośliwościami, to dawno bym już nie był "admin"-em, ku uciesze wielu...   :?

PS
Ale, czy ja muszę wszystkim radość sprawiać?  :shock:

Opal

Cytat: renia w 2010-04-04, 21:42:21

"Opal" ja też proszę...czasami jst tam taka cisza..że aż mni strach ogarnia.. :shock: 8) ..a wnet zaczną się pikniki na KOCS-u... :wink:

Renia ;) przecież ja nie jestem z marmuru takiego jak na grobie mojego Taty ;) Cicho nie będę, zagadam do Ciebie albo tutaj, albo, tam... ;) :lol: na priwa :lol: a nie na tamtym świecie ;)

Opal

Cytat: admin w 2010-04-04, 21:45:09

Ale, czy ja muszę wszystkim radość sprawiać?  :shock:

No wiesz ;) lubię jak to robisz ;) - zwłaszcza mnie - <egoistka :lol: >

renia

Ja specja
Cytat: Opal w 2010-04-04, 21:42:56
Kontynuacja wymaga ode mnie przełamania złośliwości ..

Ja specjalnych zlośliwości nie widziałam, jedynie różnicę zdań..

renia

Cytat: Opal w 2010-04-04, 21:50:33

Renia ;) przecież ja nie jestem z marmuru takiego jak na grobie mojego Taty ;) Cicho nie będę,

Milczenie jak grób..nie jest moją mocną stroną.. :oops: i chyba na tym świecie nie będzie...chyba,    :roll: że będzie... :lol:

Opal

Cytat: renia w 2010-04-04, 22:01:26

Milczenie jak grób..nie jest moją mocną stroną.. :oops: i chyba na tym świecie nie będzie...chyba,

Oby :lol:  Wpadłam wysuszyć się, również zęby :D przed komputerem. Moi faceci nie odpuszczają i swoją porcję wody musiałam dzielnie na siebie przyjąć :lol: Przynajmniej wiem, że powodzenie nie opuści mnie kolejny rok. Życzę wszystkim kolejnego, cudownego dnia świetowANIA :lol:    

renia

Dobrze, że moi faceci już nie praktykują "lania wody"  :lol: ..a dzieciaki już nie chciały w tym roku pistoletów na wodę..tak mi się upiekło.. :wink: