Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

B.S.M.

Zaczęty przez Gwidon, 2009-01-24, 11:21:23

Poprzedni wątek - Następny wątek

kodar

Cytat: kriss w 2011-01-13, 16:07:54
Tak, czy owak, to tą metodę leczenia można o d....pę roztrzaść. :D :D :D :D i tyle .
Czy ktoś ma inna opinię o niej  8).
Wypróbowałam ja przez 2 miesiace i nic  :lol:
No chyba, że moja głowa jest zbyt płaska albo kanciata i ręce nie leżały jak powinny?
to nie glowa tu winna,tylko caloksztalt myslowy,po prostu jaka mysl taki skutek :P

Gwidon

...a moze i calkowity brak odpowiedniego narzadu :P...

kriss

Gwidonie Tobie też brak odpowiedniego narządu jak widać,  bo skoro DO jest najlepsze w dochodzeniu do zdrowia,to po jakie licho proponujesz jakieś czary mary w postaci trzymania łap na głowie? :lol: Widać, że coś się Ci powywracało pod sufitem, lepiej tego zaniechaj bo  po co w takim razie stosować się do zasad diety skoro B.S.M leczy wszystko? 8) - PARANOJA  :D

Gwidon

Cytat: kriss w 2011-01-14, 07:57:47
Gwidonie Tobie też brak odpowiedniego narządu jak widać,  bo skoro DO jest najlepsze w dochodzeniu do zdrowia,to po jakie licho proponujesz jakieś czary mary w postaci trzymania łap na głowie? :lol: Widać, że coś się Ci powywracało pod sufitem, lepiej tego zaniechaj bo  po co w takim razie stosować się do zasad diety skoro B.S.M leczy wszystko? 8) - PARANOJA  :D

...ja nikomu nic nie proponowalem,kazdy ma swoj rozum o ile go ma,to  po cholere to stosowalas , jak jestes na DO? a DO wcale nie jest lekiem na cale zlo,choc leczy duzo i jest najlepszym zarciem,i nie obrazaj na tym forum, jak ci sie tu nie podoba to wy.......aj do lekarza  pierwszego kontaktu,czlowieku z glowa pelna g...a 8)...

WojciechS

kriss

Gwidonie, czemu jesteś taki wulgarny w stosunku do kobiety? :(
Czyżbym Ci na ublizała?, jeśli tak, to bardzo Cie przepraszam, nie miałam złych zamiarów w stosunku do Ciebie.

Gwidon

Cytat: kriss w 2011-01-19, 22:21:10
Gwidonie, czemu jesteś taki wulgarny w stosunku do kobiety? :(
Czyżbym Ci na ublizała?, jeśli tak, to bardzo Cie przepraszam, nie miałam złych zamiarów w stosunku do Ciebie.

...no pozdrowienia to nie byly  :lol: jaki wulgarny? czy uzylem jakiegos wulgarnego slowa? co najwyzej uzylem skrutu myslowego roznie rozumianego przez roznych ludzi :P 8)...