Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Morgano zapodaj swoje archiwum i skoncz spamowac - kuchnia optymalna

Zaczęty przez evosonic, 2007-01-20, 23:26:34

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ewa

Morgano, mnie na przykład ta informacja nie interesuje. Mam oczy i widzę, co się dzieje lub tylko to, co chcę widzieć :)

zenon

byc moze taka propozycja juz padla - ale nie chce mi sie przegladac tego watku.

Sugerowalbym posegregowanie przepisow Morgano.

Zeby nie bylo 365 tematow, kazdy z horoskopoem na jakastam date tylko by byl 1 temat "Horoskopy" i tam cala radosna tworczosc.
To samo z przepisami..
Temat "potrawy z kurczaka" - tu wrzucac potrawy z kurczaka
"potrawy z wieprzowiny"
"desery"
"dania wystawne"
itp

I do konkretnych tematow wrzucac pasujace do tematu przepisy.

Bo faktycznie forum staje sie malo przejrzyste gdy prawie codziennie nowy watek powstaje..

Ewa

Mnie nie przeszkadza. Są dobre i złe strony takiej formy postów, jak i twojej propozycji :)

Halina Ch.

Zenon ma rację.  Byłoby wtedy czytelnie.

Szukałam sosu czsnkowego, chciałam podać go znajomym. Jest pyszny do wszyskiego. Ale nie mogłam go znaleść.

Szymon

evosonic

evosonic

"  Po drodze musiałem się po prostu otrzeć o kogoś komu ta informacja się nie spodobała. "   :lol: teoria spiskowa ?  :(
"  ...  po prostu film się urwał ... "  :lol: :lol:
"  na drugi dzień  gdy kac miną.ł "  :P  dlaczego pijesz alkohol ?  po co to naduzywac ?  nie lepiej thc ?  :D
"  zachwałem się niestosownie  "   :( :( :( :( :?
Znacie sie z Toanem ( no tak to  wyglada z postow ) to prosze sobie wyciagnac WSZYSTKIE posty evosonic  , przeczytac i cos pisac  :(
oki ze jestes zyczliwy  :lol: to cieszy , tak byc powinno  :D

Mike

Cytat: toan w 2007-01-21, 18:26:16
Ależ nie ma zmartwienia Mike!. Jeśli chodzi o miejsce na sewrwrze - mam jeszcze dużo przestrzeni, a nie musisz czytać horoskopu, ani nikt, kto nie jest tym lub innymi tematami zainteresowany. Każdy ma wolny wybór, każdy powinien mieć również nieco tolerancji dla postów innych osób, bo to Forum, a nie "kworum" :wink:

alez toanie, wiem ze nie musze czytac(no teraz juz na pewno nie musze :P ) ale wtedy musialem najpierw przebrnac przez kilkanascie tematow horoskopowych zeby zobaczyc jakis inny, to byl prawdziwy problem, a nie zapominaj ze rok ma 365 dni, cieszmy sie ze to nie rok przestepny :P ale teraz jest ok.
pozdro Morgano i toan, zycze kolejnych udanych imprez 8) :D

Monikaf

Evosonic,palasz  nieuzasadniona niechecia do MORGANO  :shock: Czyzby jakas osobista i zupelnie prywatna awersja  :shock:Ja z ogromnym zaniteresowaniem czytam Jego posty, i te w ktorych zamieszczane sa przepisy, i te w ktorych pojawiaja sie odpowiedzi na listy do Dra Kwasniewskiego, ( tu MORGANO ma swieta racje, ze sa niezwykle przydatne dla osob mieszkajacych za granica, ktore maja utrudniony dostep do prasy polskiej )  jak rowniez z pewna doza humoru ale i zainteresowania te dotyczace dnia urodzin :) Bez Morgano to forum nie byloby tym samym czym jest. Ciesze sie, ze tu jest

evosonic

evosonic

Evosonic,palasz  nieuzasadniona niechecia do MORGANO   Czyzby jakas osobista i zupelnie prywatna awersja  :shock:Ja z ogromnym zaniteresowaniem czytam Jego posty, i te w ktorych zamieszczane sa przepisy, i te w ktorych pojawiaja sie odpowiedzi na listy do Dra Kwasniewskiego, ( tu MORGANO ma swieta racje, ze sa niezwykle przydatne dla osob mieszkajacych za granica, ktore maja utrudniony dostep do prasy polskiej )  jak rowniez z pewna doza humoru ale i zainteresowania te dotyczace dnia urodzin  Bez Morgano to forum nie byloby tym samym czym jest. Ciesze sie, ze tu jest

nie palam zadna niechecia do morgano  :) ten pan zrobi w swoim  forum temat MORGANO i mozna tam ladowac wszystko ,
oczywiscie : bez Morgano to forume nie byloby tym czym jest

Radzio

Cytat: toan w 2007-01-23, 21:04:15
Cytat: Tomkiewicz w 2007-01-23, 20:42:13
Nie wiem, skąd ten cały rumor o morganowe posty.

Też tego nie rozumiem, bo przecież obowiązku czytania nie ma :shock:  :!:

Świetnie. :D :wink: