Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

olej kokosowy

Zaczęty przez Dario Ronin, 2009-05-09, 19:46:44

Poprzedni wątek - Następny wątek

kangur

Cytat: admin w 2009-05-11, 07:16:42
bardzo proszę spróbuj wreszczie "złota polskiego"... :wink:

Herzliche Grüße für Dich,
Dein  Herr "Meister" :wink:

Danke schon Herr Meister.
Juz pol wieku nie uzywalem tego jezyka. Stad pomylka.
Kokosanki wg przepisu taty dzieciom bardzo smakuja. Dlaczego?

admin

No ja też już "zapomniałem" i niemiecki i angielski, bo na co dzień używam tylko lechickiego.
Tamte "nieme" są mi chwilowo niepotrzebne.  :wink:

kangur

Wyeksmitowani lokatorzy znalezli zakwaterowanie miedzy posladkami.
Karmie ich "smietana" kokosowa.

admin

"kangur"
biedaku, ta samotna walka z twoim "wrogiem" rujnuje ci psyche i ciało. Fałszywe MiTy "naukowe" może pomogą ci wytrwać w tych nierównych potyczkach?   :D

PS
I pamiętaj, skrywane pokłady agresji i frustracji, powodowane chronicznym napięciem emocjonalnym muszą kiedyś wypłynąć. Ale czemu na tym Forum? :wink:

kangur

Cytat: admin w 2009-05-12, 06:23:24
"kangur"
biedaku, ta samotna walka z twoim "wrogiem" rujnuje ci psyche i ciało. Fałszywe MiTy "naukowe" może pomogą ci wytrwać w tych nierównych potyczkach?   :D

PS
I pamiętaj, skrywane pokłady agresji i frustracji, powodowane chronicznym napięciem emocjonalnym muszą kiedyś wypłynąć. Ale czemu na tym Forum? :wink:

Ja to okresle inaczej.
Rzeczywisty wrog rujnuje mi cialo. W zdrowym ciele zdrowe ciele. Moje ciele (psycha) nie moze byc zdrowe.
A mozesz mi wskazac gdzie sa nie falszywe mity naukowe? 70% "naukowcow" przyznalo sie ze falszuje dane. Mozna smialo zalozyc, ze 25% nie przyznalo sie.
Gdzie szukac te 5% prawdy?
Kto mi moze w moich zmaganiach pomoc? Grizzly? Edyta? A moze Ty drogi Adminie?
Przez 60 lat nikt nie byl w stanie zidentyfikowac mojego wroga. Nie mogli czy nie chieli?
A to sie okazlo takie proste. Sprowokowac wroga do ucieczki i wowczas go zidentyfikowac.
Takiego manewru moze dokonac tylko taktyk wojskowy a nie "naukowiec" albo "likarz".
Twoj tata szedl na azymut swoim sposobem, ja to robilem dokladnie tak samo jak twoj tata. Tez we wojsku.
I to mi pozostalo.

Halina Ch.

Cytat: kangur w 2009-05-12, 13:42:35
Nikt Ci nie pomoże. Musisz zrobić to sam, ale wskazówek szukaj u JK. Innej alternatywy nie ma.

kangur

Cytat: Halina Ch. w 2009-05-12, 14:27:12
Nikt Ci nie pomoże. Musisz zrobić to sam, ale wskazówek szukaj u JK. Innej alternatywy nie ma.
Tam wskazowka jest jedna:
Pasozyty nalezy wytruc.
Teraz sam musze szukac jak to zrobic, bo kpiarzy i "pseudoradcow" spotkalem juz wielu.
W 1965 roku jeden naukowiec doc. Hornowski z WIML-u (JK go zna) postawil diagnoze, ze moje dolegliwosci moga pochodzic od wyrostka robaczkowego.
Usunal mi zdrowy wyrostek robaczkowy. Ten organ uwazano przez jakis czas jako zbyteczny i noworodkom usuwago go w jednym ze szpitali warszawskich.
Widzialem potomstwo z takich rodzicow z usunietym wyrostkiem. Obrazu tego potworka nigdy nie zapomne.
Wyrostek robaczkowy jest bankiem pozytecznych bakterii.
Jak z jakis powodow pozyteczne bakterie zostana usuniete z ukladu pokarmowego, to otganizm korzysta wowczas z tego banku. U mnie go brak.

Gavroche

Cytat: admin w 2009-05-12, 06:23:24
"kangur"

PS

Ja to okresle inaczej.
Rzeczywisty wrog rujnuje mi cialo. W zdrowym ciele zdrowe ciele. Moje ciele (psycha) nie moze byc zdrowe.
A mozesz mi wskazac gdzie sa nie falszywe mity naukowe? 70% "naukowcow" przyznalo sie ze falszuje dane. Mozna smialo zalozyc, ze 25% nie przyznalo sie.
Gdzie szukac te 5% prawdy?
Przez 60 lat nikt nie byl w stanie zidentyfikowac mojego wroga. Nie mogli czy nie chieli?
A to sie okazlo takie proste. Sprowokowac wroga do ucieczki i wowczas go zidentyfikowac.
Takiego manewru moze dokonac tylko taktyk wojskowy a nie "naukowiec" albo "likarz".
Twoj tata szedl na azymut swoim sposobem, ja to robilem dokladnie tak samo jak twoj tata. Tez we wojsku.
I to mi pozostalo.
Kangur zabawny gość był :D
Ale co ja tam wiem, psychotropy mam źle dobrane :lol:
Pozdrawiam, Kangurze!

Zyon

Work Buy Consume Die

administ

Wiadomo, najbardziej nasycony tłuszcz naturalny, bogaty w te "niezdrowe nasycone kwasy tłuszczowe". Szczygieł podaje, że aż 83,2%, no ale na szczęście bez tego cholernie niezdrowego cholesterolu!  :wink: :mrgreen:
Dlatego pewnie jest taki jednak "zdrowy"... ;) :lol: