Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

zaraz umrę boli mnie żoładek

Zaczęty przez marcysia, 2005-11-29, 12:20:29

Poprzedni wątek - Następny wątek

marcysia

witam chciałam zaczac diete  i wpadły mi jakies przepisy  wiec rano zjadłam o 6 omleta z 2 jaj samoże na łyzce masła , potem   gdzies o 10 mieso z nózki wieprzowek około 15-20 dgk  teraz zupe z kury ze smietana 30 %  i tak mnie boli zoładek tak mnie zmuiło ze poszłam wszystko zwrócic   dajcie mi jakies przepisy co wy jecie bo ksiazki zamówiłam  i beda gdzies za 5  dni  .Prosze was bardzo bo jutro nie chce miec znowu rozstroju zoładka . Pozdrawiam bardzo chora marcysia

kristan

jak widac do godz 12-tej ,jadlas juz trzy razy-i ktory zoladek jest to w stanie wytrzymac-zapewniam cie ze zaden.To nie jest jedzenie tylko obzarstwo-lepiej poczekaj na ksiazki

marcysia

no własnie i tak to jest jak sie bez wiedzy  a jakis przypadkowych gazet  potrawy robi  i teraz trzeba sie męczyc

laufadam

To normalne- ja jak zjem za duzo to po prostu lece do toalety.
Praktycznie czlowiek nie potrzebuje tak duzo jesc jak je.

lutonn

Juz w biblii ktos napisal wszystkie choroby powstaja z przejedzenia, umiar umiar  nade wszystko!! :D :shock: :lol:

zdrowa

Cytat: marcysia w 2005-11-29, 12:20:29
witam chciałam zaczac diete  i wpadły mi jakies przepisy  wiec rano zjadłam o 6 omleta z 2 jaj samoże na łyzce masła , potem   gdzies o 10 mieso z nózki wieprzowek około 15-20 dgk  teraz zupe z kury ze smietana 30 %  i tak mnie boli zoładek tak mnie zmuiło ze poszłam wszystko zwrócic   dajcie mi jakies przepisy co wy jecie bo ksiazki zamówiłam  i beda gdzies za 5  dni  .Prosze was bardzo bo jutro nie chce miec znowu rozstroju zoładka . Pozdrawiam bardzo chora marcysia

Zgadza się jesteś bardzo chora. Tylko ŻO cię wyleczy.

Ewa

Po prostu nie jedz zepsutych rzeczy :-D

Marek Mitruś

i co jusz masz te książki? Jak się czujesz? Jeśli chodzi o śniadanie to powinno być ono syte tzn dużo wartościowego białka czlyli z żółtek i dużo tłuszczu. CZyli 100g żółtek na 50g masła można jeszcze śmietanę wypić i później popołudniu dopiero następny posiłek. Można same węglowodany zjeść, a do następnego białkowo tluszczowego poczekać do wieczora. Chyba że jest się strasznie głodnym  :lol: Powodzenia! Marek :)

lutonn

Marek Mitruś

A co tak się nie robi na żywieniu optymalnym?

lutonn

same zoltka jusz sa optymalne.hehehehe :lol: :lol:

lutonn

Juz..Byla by to dieta "tluszcz" :lol: :lol:

Marek Mitruś

Spokojnie. Że co, że jak, że niby się tłuszczu nie je na ŻO?  :shock:

lutonn

Wszystko ma swoje normy nawet tluszcz ;  jaasssnee!!!!!  :lol: :lol: