Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Życzenia świąteczne

Zaczęty przez Krystyna, 2012-12-24, 13:35:56

Poprzedni wątek - Następny wątek

Diogenes z Synopy

Cytat: Jarek w 2015-12-24, 13:17:56
Ale na wyborach byleś?
no co Ty ? ;-)  Z wykształcenia jestem oszustem. Oszust ma się oszukiwać?  To nie ma sensu  ;-)

Jarek

Blackend

administ

Diogenes z Synopy

Cytat: Maniek w 2015-12-24, 10:32:05
dokładnie, na Święta zapominamy o wszystkich politycznych ćwokach  :D

;-)
po imieniu, po imieniu nazywaj . Oszustach.

CytatA jednak wojna o Trybunał Konstytucyjny jest brutalna.

Nie tylko ze strony Kaczyńskiego. Tę wojnę między PO a PiS dobrze opisał jeden z nowych posłów, przywołując słowa pokerzysty z filmu „Wielki Szu": „Graliśmy uczciwie: ty oszukiwałeś, ja oszukiwałem, wygrał lepszy". PO chciała oszukać PiS na dwóch sędziów, to PiS oszukało ją na trzech. Obie strony mają w tym sporze swoje racje, swoje pojęcie demokracji, swoich konstytucjonalistów i profesorów prawa, którzy im wszystko uzasadnią, a nawet swoich dziennikarzy opisujących ten konflikt w jedynie słuszny sposób.

http://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/opinie/%E2%80%9Epieprzy%C4%87-kodeks-jest-interes-polityczny-do-zrobienia%E2%80%9D/ar-BBnVaJj?ocid=spartanntp#page=2

Blackend

Jeden wart drugiego, walka toczy się o kasę jak zwykle, a szara naiwna masa w tym uczestniczy.  :lol:
Ale widocznie tak musi być i nie ma co tego zmieniać, bo jeszcze na stosie spalą w obronie łańcucha na szyi.  :lol:

Diogenes z Synopy

przeciwko „kornemu ludowi smoleńskiemu" stają „wyznawcy peowszczyzny", których wspierają „resortowe cyngle z TVN-u". Towarzyszy im „wycie ubeckich watah".

;-)

z rzepy

Blackend

administ