Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

zwiększone łaknienie po lekach a prwidłowe BTW

Zaczęty przez Yogi, 2014-01-07, 15:45:19

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Jak żołądek się skurczy to już mniejsze ilości jedzenia wystarczają i z ssaniem spokój... :D

renia

Ale lekarz w Twoim przypadku jest niezbędny... :roll:

MariuszM

Ja zjadbym posilek z BiT w proporcji 1:2 i popijal w trakcie wode gazowana lub herbate. :D

renia

Woda gazowana przy zapaleniu żołądka chyba nie jest wskazana? :roll:

MariuszM

nie wiem,nie jestem lekarzem :D
ale mysle sobie,ze jak zoladek lubi kwasne,to woda gaz chyba nie zaszkodzi :) co2

Yogi

po wodzie gazowanej mi nic nie jest, a propos lekarza to zdaje mi się że mój gastrolog dostanie zawału gdy mu powiem że jestem na ZO, ale zauważyłem poprawę z moim żołądkiem, nie mam odruchów wymiotnych a to jest duży plus

renia

Gastrologowi nie warto mówić o DO. Jeśli chcesz wyzdrowieć to wybierz się do lekarza optymalnego. Dzwoniłeś do Ciechocinka?

Yogi

Yogi

W razie coś to dzięki wszystkim za porady ssanie przeszło, widocznie organizm się przyzwyczaił do leków. pozdrawiam

Radzio

Cytat: Radzio w 2014-01-08, 09:32:48
Skąd będziesz jechał? ;)

@Tadeusz jest, a przynajmniej powinien być najbardziej kompetentny. Nasz Tadeusz, znaczy z tego Forum. ;)

@tadeusz to Tadzio- "porządne chłopisko". A przy tym Przewodniczący Komisji Rewizyjnej OSO. Urzęduje w Arkadii przy ul.Prof. Lorentowicza 19.