Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

mało tłuszczów-problem

Zaczęty przez pozytywnawibracja, 2010-01-24, 12:38:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

To jest nic w porównaniu z żywnością zimnofuzyjną, którą dopiero odkryją, ale to cuda będą większe niż przy maszynach jądrowych na pustyni!  :shock: ;)

Ukko

Cytat: Gavroche w 2019-03-01, 20:32:12
Aż tak mnie to nie zajmuje. ;-)
Poza tym, z całym szacunkiem dla Smalcowni, nie znam lepszego dietetyka, wraz z przyrodniczymi opłotkami dietetyki, od Ciebie. 8)
Szkoda, że już na Smalcownie nie zaglądasz. Pojawiło się tam ostatnio kilka ciekawych teorii żywieniowych znacznie wyprzedzających swój czas. :) 8)

madre

Poza tym, z całym szacunkiem dla Smalcowni, nie znam lepszego dietetyka, wraz z przyrodniczymi opłotkami dietetyki, od Ciebie. 8)
I nie trzymam jęzora w Twoim zadku, tylko stwierdzam fakt.
Cytat: Gavroche w 2019-03-01, 21:01:57

....Piękne dzięki.

lizOZYM  :lol:

Gavroche

Cytat: Ukko w 2019-03-02, 12:40:02
Szkoda, że już na Smalcownie nie zaglądasz. Pojawiło się tam ostatnio kilka ciekawych teorii żywieniowych znacznie wyprzedzających swój czas. :) 8)
Rozstałem się z tym miejscem pod wpływem emocji, które teraz już opadły, nawet ni pamiętam o co cho...
A teraz nie mam zbyt wiele czasu, nawet tutaj sporadycznie zaglądam, chyba też Internet zaczął mnie lekko nudzić. :-)

administ

Ileż można przesiadywać przy kompie?  :?

Blackend

Przy kompie nie za długo, ale na internecie już można dłużej. ;)

Ukko

Cytat: Gavroche w 2019-03-02, 16:03:42
Rozstałem się z tym miejscem pod wpływem emocji, które teraz już opadły, nawet ni pamiętam o co cho...
A teraz nie mam zbyt wiele czasu, nawet tutaj sporadycznie zaglądam, chyba też Internet zaczął mnie lekko nudzić. :-)
Szkoda, srogie biohacki się tam czasami pojawiają, a badania znacznie wyprzedzające swój czas trwają.... :lol: Po tym jak przestałeś tam zaglądać, Zylon zrobił sobie nawet 30+ dni głodówki w ramach protestu. :o