Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Niebezpieczna witamina A. Pomóżcie Prosze!!

Zaczęty przez jimek, 2006-10-24, 10:38:24

Poprzedni wątek - Następny wątek

jurek46

Cytat: jimek w 2006-10-29, 08:56:23
Dziekuje. Z tymi produktami mlecznymi to troche dziwna sprawa. Ja tak jak opisalem trzymam sie  "schematu żywieniowego" wczesniej przedstawionego już parę ładnych tat i dopiero teraz by to się objawiło? Podobno nie da się przedawkować witamin i pierwiastków z produktów naturalnych. Jak to wreszcie jest na prawdę?

Przeczytałem wszystkie posty dotyczące twojego problemu,jeżeli te odpowiedzi Ciebie nie zadawalają to masz tylko jeden sposób na pozbycie się tej przypadłości WIZYTA U PSYCHOLOGA  jest to moje zdanie z którym też możesz się nie zgadzać.Może jednak pomoże

lekarka

Zgadzam się z Jurkiem46.
Z tymi mleczymi czy siwymi włosami czy przejedzeniem małowartościowymi rzeczami jest tak, że "póty dzban nosi wodę, póty się ucho nie urwie".
Wtedy poszykujemy. Lepiej zapobiegać.

jimek

Dziekuje za pomoc. Najbardziej mi zależało na tym by się dowiedzieć czy te witaminy któe brałem mogły wywołac u mnie takie działanie jakie opisałem w tym wątku. Na dobrą sparwę dzięki wam wiem, że na to mogło mieć wply wiele czynników. Jest coraz lepiej, uspokoiłem się i czuję się coraz lepiej. W zasadzie to tylko jeszcze musze "zwalczyć" suchą skórę i chyba wyjdę na prostą. Jeszcze raz dziękuję.