Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Eurowybory

Zaczęty przez admin, 2009-04-01, 09:47:31

Poprzedni wątek - Następny wątek

Czy uważają Państwo, że powinienem kandydować w Wyborach 2009r. do Europarlamentu?

zdecydowanie tak
24 (77.4%)
tak
5 (16.1%)
nie
1 (3.2%)
zdecydowanie nie
1 (3.2%)

Głosów w sumie: 31

Diogenes z Synopy

Cytat: admin w 2009-06-10, 18:34:09
"Mari"
nie przejmuj się. Ziobro też nie da rady, bo siedzi ponić w Prokuraturze po osiem godzin, składa zeznania i nie ma czasu na naukę.  8)

nauka jednak nie poszła w las.

Ziobro - z ostatniego miejsca wygrał z wszystkim w okręgu. Czy historia polskiego Sejmu zna inny taki przypadek?

Maniek

Cytat: Blackend w 2009-04-01, 14:39:12
Cytat: admin w 2009-04-01, 09:47:31
przed podjęciem decyzji chciałbym zasięgnąć Państwa opinii.

Jako zdeklarowany proekologiczny wegetarianin jestem przeciwny Pana kandydaturze.
Jestem tu już od dłuższego czasu i obserwuje Pańskie poczynania.
Wcielenie Pańskiego programu może doprowadzić do zapaści rolnictwa (zamiana upraw rolnych na pożal się boże pastwiska)
jak i powiekszenie dziury ozonowej i dalsze ocieplenie klimatu (zdecydowany wzrost pogłowia trzody oraz mlecznych krów, a powszechnie wiadomo ile te zwierzęta wydzielają CO2!!!). Nie będę się juz rozpisywał o Pańskiej "teorii" jakoby tłuszcz był bardziej energetyczny i zdrowszy od węglowodanów bo każdy przeciętny naukowiec jest w stanie wykazać jak bardzo się Pan myli!
Co do odchudzania - co za tupet! Najlepsze światowe uniwersytety wykazały, że obecna nadwaga wystepująca u ludzi jest choroba genetyczną i nie można jej zlikwidować dietą. Firmy farmaceutyczne Drogi Panie wydają miliony dolarów na badania naukowe, nie mówiąc już o tym jak wiele dobrego czynia dla tego kraju choćby poprzez wpływy z podatków jakie zostawiają.
To byłoby na razie tyle z mojej strony ponieważ jest tak wspaniała pogoda, że aż grzech byłoby nie wyjść na zewnątrz i nie pobiegać, a jestem akurat naładowany energią z bułki z bananem popitą "coca-colom" i nie mogę już sie doczekać sałatki owocowo-warzywnej z otrębami, która wspaniale uzupełni moją energię po biegu.

:D :D :D dobre!

Zyon

To tez.. :D
(http://i.imgur.com/5VCIdNf.jpg)
Work Buy Consume Die