Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Książka dr Ponomarenki p.t. "Dieta niskowęglowodanowa&q

Zaczęty przez Stępień Stanisław, 2004-12-21, 03:27:06

Poprzedni wątek - Następny wątek

Leon Z.

Cytat: zbynek

Leon. Z daj sobie spokój z tymi śmiesznie uszczypliwymi uwagami,       bo dla mnie będziesz
w tym samym szeregu co ten, do którego pisałem.
Z pozdrowieniami - zbynek

:arrow: Ubawiłeś mnie setnie dobry człowieczku, ha ha ha, obśmiałem się setnie, w szeregu powiadasz Waść, no dobre nie ma co. Pozdro :lol:

kristan

Witam.
Nie czytałem wszystkich postów/szkoda czasu/.Natomiast przez moment zasugerowalem sie nowym "wynalazkiem"dra Ponomarenko /5 dni/
Efekt był taki ,ze natychmiast obudziła się dna moczanowa i inne dolegliwości.Natychmiast wycofalem sie z tego "eksperymentu"
Mam teraz ATUT dla innych,którzy korzystają z naszego doradztwa/Doradca Żywienia Optymalnego-Dyplom nr 152/

Halina Ch.

Ciekawa dyskusja.
Nasunął mi się pomysł, że jak przejdę na emeryturę to wezmę się za pisanie książek.
Poszperam,pozbieram,trochę skrytykuję,trochę pochwalę i bazując na odkryciach innych mogę nieźle do emryturki dorobić...

wojteks

Cytat: ansi
Dr Ponomarenko na pewno się na tej książce nie "obłowi".--
Pozdrawiam,
Tomasz Trojanowski

Jak widzisz Halinko nie każdy potrafi napisać "bestcelera" na miarę "Harrego Pottera", ale próbować warto - może Tobie się powiedzie?.

eryk

Cytat: wojteks w 2005-08-03, 19:13:13
Cytat: ansi
Dr Ponomarenko na pewno się na tej książce nie "obłowi".--
Pozdrawiam,
Tomasz Trojanowski

Jak widzisz Halinko nie każdy potrafi napisać "bestcelera" na miarę "Harrego Pottera", ale próbować warto - może Tobie się powiedzie?.

wojteks

Cytat: Stępień Stanisław w 2004-12-21, 03:27:06
A w ogóle wypadałoby aby wyraził Pan swoją opinię na temat całokształtu tej publikacji.

Jak  widzisz wszelki komentarz kogokolwiek okazuje się zbędny, wystarczy wykazać tylko trochę cierpliwości, a wszystko samo się weryfikuje.

lekarka

Tak, czekamy na pierwszego ... niesmiertelnego  :D .
Ten fizyk od tegorocznej Nagrody Nobla jest na diecie chudej  :( .