Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Przewlekłe zapalenie migdałków

Zaczęty przez Eunice, 2007-03-09, 12:45:32

Poprzedni wątek - Następny wątek

kubihondka

Dziekuje
juz dzieki obecnemu tu forumowiczowi dostalem namiar na Pania Lekarke i wyslalem PW oczekujac:)
a zapytam moze ktos z Panstwa sie orientuje
czy slodzenie miodem tez zle wplywa na sluzowke ?
duzo dobrego slyszalem o miodzie i przyjmowanie miodu codziennie z rana rozcienczonego z woda  ma dzialania jak " szczepionka "
jest to miod albo lipowy albo spadziowo iglasty  nie wiem dokladnie ktory
pozdrawiam :)

toan

Serdecznie dziękuję temu uprzejmemu forumowiczowi, że dostałeś od niego namiar stosowny do Twoich potrzeb.
A o miodzie bardzo ciekawie piszą np: tu - http://www.bole-kregoslupa.kubki.waw.pl/tajemnica-miodu/
Również pozdrawiam :)

_flo

Cytat: kubihondka w 2008-11-19, 12:39:41
Dziekuje
juz dzieki obecnemu tu forumowiczowi dostalem namiar na Pania Lekarke i wyslalem PW oczekujac

:lol:

antymleczne brygady partyzanckie nie uginaja sie pod ciezarem represji i wytrwale walcza z podziemia - pomimo zmasowanych, doskonale zorganizowanych atakow wroga. walka trwa.

kubihondka

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Adminowi dziekuje i pewnie nie tylko ja za linka o miodkach ;)

Krystyna*Opty*

Cytat: admin w 2008-11-19, 13:29:24
Serdecznie dziękuję temu uprzejmemu forumowiczowi, że dostałeś od niego namiar stosowny do Twoich potrzeb.
A o miodzie bardzo ciekawie piszą np: tu - http://www.bole-kregoslupa.kubki.waw.pl/tajemnica-miodu/
Również pozdrawiam :)

Chwilami ja Ciebie, adminie, nie rozumiem  :roll:
Niedawno wyciąłeś moje 2 posty z informacjami nt. prądów selektywnych   :?:
Szczerze nówiąc - nie wiem dlaczego  :?

a teraz sam podajesz linki do strony o treści wręcz przeciwnej do DO - nie każdy i nie od razu się połapie, że to podpuszczanie  :? 

DLACZEGO? 

Trollujesz :?:  Bo to fajna zabawa jest :?: :shock:

Zaraz dostaniesz BANA!  :P

P.S. A serio, to poproszę o wyjaśnienia  8)

adam319

Cytat: Krystyna*Opty* w 2008-11-19, 15:59:01
(...)
Niedawno wyciąłeś moje 2 posty z informacjami nt. prądów selektywnych   :?:
(...)
P.S. A serio, to poproszę o wyjaśnienia  8)

Potwierdzam, też moich postów pisanych przy tej okazji odnaleźć nie mogę. Pamiętam bo czytałem i komentowałem zamieszczone przez Ciebie informacje.
Pewnie są na twardym dysku drugiego komputera, ja się do niego za parę dni dorwę to będę musiał zacząć od rozszerzonej wersji forum (OFFLINE).
:-)

Edyta

Cytat: Krystyna*Opty* w 2008-11-19, 15:59:01

a teraz sam podajesz linki do strony o treści wręcz przeciwnej do DO - nie każdy i nie od razu się połapie, że to podpuszczanie  :? 

DLACZEGO? 

Masz o sobie tak wielkie mniemanie,że uwazasz ,ze wszyscy powinni pisac i zachowywać sie tak jak ty chcesz?
Trochę samokrytyki by sie przydało,bo nie jestes nikim wielkim,tak jak tobie sie wydaje no i kultury też by sie przydało troche!

kubihondka

no to wystarczylo ze sie zalogowalem i rozpetala wojenka :)
a czlowiek dalej cierpi .....
czy miod posiada cukry ktore sa szkodliwe dla organizmu ? tzn jak mi przejdzie ropna angina to zaczynam stosowac DO  o jakie tu wyczytalem ale nie wiem czy mozna slodzic miodem ,
zreszta na miodzie jade juz od 2 msc

ali

Cytat: kubihondka w 2008-11-19, 13:50:42
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Adminowi dziekuje i pewnie nie tylko ja za linka o miodkach ;)

he he

dobre to dla dzieci

ale nie dla tych którzy się hodowlą pszczół i produkcją miodu parali

kodar

Cytat: kubihondka w 2008-11-19, 17:50:40
no to wystarczylo ze sie zalogowalem i rozpetala wojenka :)
a czlowiek dalej cierpi .....
czy miod posiada cukry ktore sa szkodliwe dla organizmu ? tzn jak mi przejdzie ropna angina to zaczynam stosowac DO  o jakie tu wyczytalem ale nie wiem czy mozna slodzic miodem ,
zreszta na miodzie jade juz od 2 msc

niestety,cukry z miodu,te z cukierniczki i te z owocow sa szkodliwe.Moze jeszcze nie zauwazasz ich szkodliwosci.
Ja tak,bo czytam,ze masz ropne zapalenie migdalow.Powstaje tylko i wylacznie z nieprawidlowego odzywiania.
Na ropne migdaly leczylam sie dlugo albo jeszcze dluzej.
Zjadlam mnostwo antybiotykow,przeroznych szczepionek oraz lekow wzmacniajacych.Co kto woli i na co jest otwarty.
Mozna inaczej wyrzucajac ze swej diety makarony,kasze,pieczywo ciasta i inne slodkosci.
Jadajac wartosciowe produkty takie jak jajka,boczek,podgardle,podroby,slonine i  troche  warzyw calkowicie i natychmiast zapomnialam co to ropne migdyly.
Wiecej znajdziesz na stronie
http://www.dr-kwasniewski.pl/

kodar

zapomnialam dodac ..............i tutaj na forum  korzystajac z wyszukiwarki :) :P

kubihondka

Dzien dobry
juz mam troche informacji nt zdrowego odzywiania i zaasekurowania organizmu przed atakami niedobrych bakterii
Czyli trzeba jesc na tlusto to juz wiem
odrzucam
kasze makarony ryz slodkosci owoce ,soki  a chociaz zostawie sobie ten miod do slodzenia
czy cos jeszcze nalezy odrzucic ?
ale znowu mam niezgodnosc
niech mi ktos wytlumaczy dlaczego nie powinno sie pic mleka
pzdr

kubihondka

a jeszcze jedno
uwielbiam ryby (za moment smaze prawie kg )  wyczytalem ze z maki rezygnujemy z bulki tez wiec w czym te ryby obtoczyc przed wsadzeniem do patelni pelnej olivy z olivek  :(

toan

Cytat: kubihondka w 2008-11-20, 13:24:41
... czym te ryby obtoczyc przed wsadzeniem do patelni pelnej olivy z olivek  :(

A w czym byś chciał? I czemu taki drogi olej chcesz stosować :shock:, wybierz sobie może jakiś tańszy, jak uparłeś się smażyć na tłuszczu roślinnym!.

Krystyna*Opty*

_flo

_flo

to znaczy trzeba wiedziec czego i jak szukac
wpisujemy np: "site:dr-kwasniewski.pl mleko -forum"
"-forum" = "minus forum" zeby nie wyskakiwaly smieci ;)

toan

:shock:  :shock: :shock:
W googlu - dobre!!!  :D
Trzeba wejść na www.dr-kwasniewski.pl , w wyszukiwarce wpisać "spotkanie w Poznaniu" - i wychodzi!. No można sobie też pogoglować oczywiście  8)

_flo

jak ktos jest prawdziwym geekiem to googluje 8)
google jest uniwersalne
dobre na wszystko
google uber alles!

imho