Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Niezwykle smutna wiadomość - oficjalny komunikat!

Zaczęty przez toan, 2007-04-01, 10:49:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

mila

witajcie... :oops:   gdyby nie ten "niewinny w zamyśle żart"....  nie wiem, czy byśmy tak jednogłośnie   odczuli    CO TRACIMY  .....  a tak  wiemy  jak bardzo Forum jest nam bliskie i potrzebne     :lol:   pozdrawiam  wiosennie

Krystyna*Opty*

Cytat: toan w 2007-04-02, 07:23:56
Cytat: toan w 2007-04-01, 10:49:20
Szanowni Państwo!,
Z uwagi na katastrofalne, stale malej±ce zainteresownie

Wszystkich, których mój niewinny w zamyśle :roll: żart Prima Aprilis'owy poważnie zdenerwował - serdecznie przepraszam! :oops:. Dziękuję za wiele miłych słów - których ilość przerosła moje oczekiwiania.

Ok. :)
Ja też oczywiście przepraszam za nadreaktywny (primaaprilisowy  :lol: ) odzew :)

Serdecznie pozdrawiam
Krystyna

P.S. A co z linkiem do strony J.K.?  Jeżeli ze strony dr-K można trafić na forum, to powinna być również możliwość powrotu (bez używania jedynej w tej sytuacji możliwości - ikonki "Wstecz" w pasku przeglądarki), moim skromnym zdaniem...  :? 

elmo

:lol:  :lol:  :lol: a ja tą smutną wiadomość przeczytałam dopiero dziś ,bo akurat 1 kwietnia "niespodziankę" mi zrobił router,który się zawiesił na amen.  :lol:

Tomkiewicz

elmo

Cytat: Tomkiewicz w 2007-04-03, 16:45:43
Dobry router, dobry...hau hau hau

Tomek

Teraz mam super  :D .Nowiusieńki  :D .
Stary poleży z rok,to się pawnie odwiesi  :lol:

1bubcia36

i ja niestety dałam sie nabrac:(
ale co tradycja to tradycja:)

chris

tak z 5 lat tylu to moze i dal bym sie nabrac,tych 5 stalych uzytkownikow itd.
pozd
krzysztof
:lol: