Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Szczepienia -za i przeciw

Zaczęty przez sylwiazłodzi, 2007-04-16, 08:57:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

W połowie kadencji to raczej nic się nie załatwi, dopiero pod koniec są skłonni "naobiecywać", ale jak ich się wybierze ponownie... ;)

Gavroche

renia

Ciekawe czy producenci szczepionek testują je na sobie i na swoich dzieciach... :roll:
Pytanie retoryczne... 8)

administ

Ciekawe, czy swoje dzieci poddałabyś testowaniu? :roll:  :lol:
Odpowiedź - oczywiście, bo jest przymus szczepień!  :?

renia

Pewnie też pytanie retoryczne... 8)

nik

Antyszczepionkowcy odkryli Kwaśniewskiego. Około 35 minuty.
https://www.youtube.com/watch?v=S7V4U5VJgzk

Gavroche

Pełnia księżyca i nik tam nie może spać? ;)

administ

Ciekawe w jakich wątkach i ile razy się jeszcze pojawi ten link na tym Forum?  8)
A niektórzy dalej nic nie wiedzą o najmodniejszej dekadę temu diecie kapuścianej.  :lol:

Jarek

Przez osiem kolejnych lat z pewnością :lol:

administ

Ale ja w pozytywnym sensie, bo niektóre linki, dla przykładu z apelem o pomoc, należy powtarzać gdzie się da i ile się da, wtedy więcej osób na nie trafi i może zadziała.  :D
Bo szkoda, aby "koledzy lekarze" skrzywdzili taką wartościową osobę, co zamiast cicho siedzieć woli mówić prawdę.  8)

Radomiak

Jasne, że skrzywdzą, a jeszcze mu zażucą na zachrystii, że sam się prosił. 8)

administ

Szkoda, że nikt porządnie w obronie dr-a Jaśkowskiego nie postawił się, bo jak już raz przećwiczyli, to mogą lecieć jak im się spodoba.
Doktor określił się jasno w takiej sytuacji, gdy jeszcze OIL nie miała takich uprawnień: "nie oni mi dali prawo wykonywania zawodu, nie oni mogą odbierać", ale teraz się sprytnie przed tym ponoć zabezpieczyli paragrafami i dali sobie takie "prawo".  :shock: 8)

Blackend

A to normalne, że nie będzie obywatel fikał zamordystycznemu państwu.  8)
Jak tylko koleś wygrał sprawę w sądzie, że na bulwarach można pić piwo, to szybko poszła już do głosowania poprawka, że wszystko co poza domem, to przestrzeń publiczna i pić nie wolno.  :lol:

administ

Ale przynajmniej jest po co "mundurowym" po parkach się włóczyć... ;)

Blackend

Jasne Totalna Władza. ;)  8)

administ

Tu w każdym razie jak pili, tak piją, z tą różnicą po wprowadzeniu 500+, że im godność przywrócili, bo przestali zaczepiać o drobniaki na piwo.  8)
Fakt, że wcześniej, jak pożyczali, to oddawali, bo to honorowe gostki. ;)

Blackend

Repolonizacja na całego - podwyższać podatki fachowcom, dopłacać do zagranicznych inwestycji, rozdawać kasę nierobom i zabronić biedocie pracować.  8)

madre

Cytat: admin w 2017-12-04, 09:31:32
A niektórzy dalej nic nie wiedzą o najmodniejszej dekadę temu diecie kapuścianej.  :lol:
Po takiej diecie to istnieje "na bank" zwiększone ryzyko "pourazowego zespołu przeciążeniowego goleni prawej" jak również przypadki zapaści na "chorobę filipińską"  :wink:

Jarek

Ja wiem ze trzeba, dlatego jestem za. :wink: