Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Szczepienia -za i przeciw

Zaczęty przez sylwiazłodzi, 2007-04-16, 08:57:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

To już w ogóle, aby w mediach społecznościowych być cały czas online. ;)

administ

:lol:
O! Jak Forumo się dzięki temu nie będzie biesić, to można się zastanowić! ;)

Blackend

renia

Jeszcze trochę dorzucę do "kotła"... :roll: Może w końcu "czara" się przeleje...

https://kochanezdrowie.blogspot.com/2018/11/szczepienia-przesuchanie-ojca.html

administ

Nic się nie przeleje, bo dzięki "ekspertom" z MZ i GIS w Polsce wybuchła pandemia histerii szczepienia na odrę.  8)
I to taka, że szczepionek zaczyna brakować dla chętnych dobrowolnemu poddaniu się temu wątpliwemu zdrowotnie  "zabiegowi"!  :lol:

renia

:? Myślałam, że świadomość społeczna już jest wyższa. Jest dostęp do internetu, do niezależnych informacji, a tutaj nadal taka wiara w "autorytety"...Średniowiecze... :?

Jarek

50% przecie jest  świadoma

Radomiak

Cytat: renia w 2018-11-21, 20:00:03
:? Myślałam, że świadomość społeczna już jest wyższa. Jest dostęp do internetu, do niezależnych informacji, a tutaj nadal taka wiara w "autorytety"...Średniowiecze... :?
Średniowiecze?  Przecież dziś to samo. Za 500 lat (jak dozipie tumanoid) dziś będzie "średniowieczem". I.t.d.! 8)

Blackend

Cytat: Jarek w 2018-11-21, 20:18:01
50% przecie jest  świadoma

Ale to elita, a ta reszta jak na złość nie chce się uświadomić. ;)  :lol:

Radomiak

Jarek

Radomiak

Gorzej,  na stos brali skazańców, pod igłę biorą wszystkich (bo ich "oświeciło").

Jarek

Ale tylko ten drugi sort, bo pierwszy świadomy

Radomiak

O pierwszym to mi szkoda nawet gadać. :lol: :wink:

Jarek

Jestem ciekaw co oni jedzą że tak świadomie na" kartofla" głosują.

administ

Kartofle z odrobiną margarynowej omasty i chleb z chudą wędliną, aby na więcej set+ starczyło.  8)
Taka dieta doskonale sprzyja zdrowiu, jak się ma wypełniony stosownie żołądek.

administ

https://www.youtube.com/watch?v=uX2S82ZCoqc8)
Ósmego listopada MEN - Zalewska oraz GIS - Pinkas wystosowali pismo do szkół z przykazem przeczytania na wywiadówkach rodzicom i opiekunom.
Pismo dotyczy szczepień "w poczuciu odpowiedzialności ..." i jest dostępne w necie, więc go nie zamieszczam.   :?
W każdym razie, wczoraj na "wywiadówce" opadła mi szczęka, gdy je odczytano - i tak sobie pomyślałem, że też te zacne osoby aż tak się martwią o to "zdrowie dzieci i młodzieży", a szczególnie mojego ...  :lol:
Wypada podziękować.

kelin211

Jak to powiedzial pan Janusz komunisci z krzyzem w zebach przykre.

Blackend

Miało być państwo opiekuńcze jak sobie większość życzy, to jest.  8)
Ludziska myślą, że solidarność społeczna, to tylko sprawiedliwe zabieranie pracującym na rzecz patentowych leni dla których pracy nie ma z ich wykształceniem. ;)  :lol:
Otóż nie, fałszywie rozumiane bezpieczeństwo kończy się zawsze utratą wolności m.in. w sprawie decydowania o zdrowiu własnych dzieci.  8)

Radomiak

Kanarkowi w klatce ciasno (?), ale wypuść go za okno... 8) :lol: :wink: