Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Marihuana, kawa, kolana i bimber

Zaczęty przez Umberto, 2007-06-10, 00:19:13

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

I na pięć set plus pasuje liczba flaszeczek, ale wcześniej pił, dlatego tak go tyrpło pod koniec. ;)

Blackend

Aha, bo tak pod koniec lekko osłabł jak na zawodowca. ;)

Gavroche

Autotrepanacja, godne polecenia doświadczenie dla tych wszystkich nieszczęśników od podręczników lepszego życia, wyższej świadomości i czakry trzeciego oka:
https://www.vice.com/pl/article/gq4gey/na-haju-z-dziur-w-gowie

Bobby

Gavroche

administ

Najlepiej się żyje służbom i nie tylko z "walki" i handlu narkotykami, dlatego są zakazane.  8)

Bobby

Brytyjczykom dobrze się żyło dopóki Chiny nie zakazały importu opium. Wtedy opium zaniesiono tam armatami.

Jarek

Prawdopodobnie doszli do porozumienia obustronnego. :lol:

Gavroche

administ

Oczywiście, maryśka jest dużo lepsza od tytoniu, bo nie dość, że nie truje, to tanio leczy z kilku przypadłości i jeszcze nastrój poprawia znacznie lepiej niż pięć set+, dlatego musi być "zakazana".  8)

Blackend

Jakoś nigdy nie miałem okazji tego ziela wąchać, wolałem pięć set plus - tradycja. ;)

Jarek

Z ciekawości bym sobie zajarał, ale na imprezach nikt mnie jeszcze nie poczęstował. :lol:

administ

Ale to płuca trzeba mieć przyzwyczajone do sztachania, bo inaczej zdusi, że oczy na wierzch wyjść mogą...  :shock: - tak! ;)
Są gotowe papierosy po 75zł paczka - Heimat się nazywają.  8)

Jarek

A gdzie sie taki Heimat kupuje, bo brzmi po islamsku :lol:

administ

W Szweizu są i można legalnie palić.  8)

administ

W miarę normalny kraj, to i normalne obyczaje.  8)
A nie komuszy zamordyzm, jak w Unii drugiej prędkości, co tylko pięć set+ fundują i to za robienie poczęć!  :shock: ;)

Gavroche

Cytat: admin w 2018-04-04, 21:31:10
W Szweizu są i można legalnie palić.  8)
Podobno są też opiumowane, ale nie wiem na ile to prawda.

Jarek