Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Otyłość chorobą zakaźną!!!

Zaczęty przez toan, 2007-07-26, 08:18:13

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

W googlach nie mogę znaleźć ile rocznie płacimy na WHO i co od nich dostajemy... 8) :lol:

admin

Nieważne ile i tak za dużo! ;)

Jarek

Sanitarne reżimy będą normalnością  :?

renia

"Nowoczesność w domu i zagrodzie"... :? ;-)                       

admin

Kilka domów dalej mam znajomą, co się "leczy" na cukrzycę typII ze dwadzieścia kilka lat. :shock:
Ale ostatnio wycieli jej kobiece wnętrzności z powodu raka i... Żyje  :D
Żal mi się jej zrobiło, to mówię, że w necie jest taka dieta ketogeniczna, co "wycofuje" cukrzycę - tylko się roześmiała...  :lol:
Oczywiście nic na temat Doktora Kwaśniewskiego nie powiedziałem, co leczył wiele "nieuleczalnych" chorób - bo za blisko mieszka - po co sobie "wrogów" z sąsiadów robić!  :? ;)

renia

Trudno, mają ludzie wybór, ważne aby o tym wiedzieli...

admin

Ludzie nie mają żadnego wyboru, tylko robią co w reklamach usłyszą...  :lol:
Starczy, że zajarzą zdanie: "a skąd wiesz, że twoja rodzina ma prawidłowo..." i zaraz do apteki lecą wykupywać na potęgę.
"Ludziom" się nic nie poprawiło, maja dokładnie tyle rozumu ile za komuny.  :(

Blackend

Jarek

Cytat: admin w 2023-12-18, 08:35:29
Kilka domów dalej mam znajomą, co się "leczy" na cukrzycę typII ze dwadzieścia kilka lat. :shock:
Ale ostatnio wycieli jej kobiece wnętrzności z powodu raka i... Żyje  :D
Żal mi się jej zrobiło, to mówię, że w necie jest taka dieta ketogeniczna, co "wycofuje" cukrzycę - tylko się roześmiała...  :lol:
Oczywiście nic na temat Doktora Kwaśniewskiego nie powiedziałem, co leczył wiele "nieuleczalnych" chorób - bo za blisko mieszka - po co sobie "wrogów" z sąsiadów robić!  :? ;)
Trzeba uwazac, bo ten sort, bardzo wymagajacy, tylko przez dotyk dane im jest wyzdrowiec...

admin

Mam "ręce, które leczą", ale się nie chwalę... ;)

admin

Oj, oj, oj!  :shock:
https://portal.abczdrowie.pl/lek-bije-rekordy-popularnosci-moze-szkodzic-nerki-serce-trzustke - no proszę, a jednak są uczciwi naukowcy!   8)
Rak trzustki - pewniejszy niż jakikolwiek rak po jakimkolwiek E- dodatku do żywności - ale to tylko moja opinia!  :?

admin

https://portal.abczdrowie.pl/najbardziej-pozadany-lek-na-odchudzanie-farmaceutka-miesieczny-koszt-nawet-4-5-tys-zl - ciekawe, co też tam piszą na ten temat na pubmed? ;)
Pewnie, że chwilowo brak poważnych skutków ubocznych, bo najpierw musi się zwrócić za "badania naukowe", a później się zobaczy... ;)

renia

Jeśli jest tak drogi, to będzie hitem u "elit"... ;-)

admin

Pewnie ministerstwo choroby zrefunduje... ;)

admin

Najgorsze, że teraz są "niezdrowe węglowodany", niezdrowe tłuszcze", ciekawe kiedy im wyjdzie "niezdrowe białko"?...  :lol: :lol: :lol:

Zyon

Siedze na grupie weganskiej i na grupie karniwore, niezdrowe jest to co spozywaja ci drudzy :D
Work Buy Consume Die