Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

cukrzyca, do, ciaza itd

Zaczęty przez mid4, 2007-08-04, 05:37:05

Poprzedni wątek - Następny wątek

slawek

Cytat: elmo w 2007-08-07, 13:39:20

Jeśli sam nic nie radzisz,to nie przeszkadzaj drugim,bo taki Gość jeden z drugim,po przeczytaniu takiego posta jak Twój,może stracić zaufanie do porad,do Forum itd.

I bardzo dobrze niech sam myśli a nie słucha forumowych gwiazdorów ;P niemogących zrealizowac się w inny sposób w realu ;)??
Cytat
Jeszcze raz zaznaczam ,że nikt tu nie przepisuje nikomu recept.A Forum jest od tego ,aby się pytać,prosić o poradę,doradzać,odpowiadać,a nie pisać o tym gdzie Krystyna obecnie się znajduje,bo co u licha mnie to może obchodzić?  :wink: 

chcesz mi powiedzieć ze podpowiadanie osobie chorej na cukrzyce i pragnącej zajść w ciąże to takie niewinne plotki ?? to szczyt niefrasobliwości graniczący z głupotą :(
Cytat

Wdaje mi się jednak ,że jesteś na wielu Forach zarejestrowany i strasznie Ci się mylą  :wink:

zauważyłem że bardzo dużo ci się wydaje 8)

P.S.
lekarze byli znakomici zwłaszcza Dr. Strosmajer

slawek

I jeszcze jedno to jest FORUM_DYSKUSYJNE !!! rozumiesz ?? DYSKUSYJNE!!!!!! stworzone do wymiany doświadczeń i dyskusji pomiędzy użytkownikami, a nie internetowa poradnia, radzić też trzeba umieć ;)

P.S.
EOT

elmo

Cytat: slawek w 2007-08-07, 14:02:56
I jeszcze jedno to jest FORUM_DYSKUSYJNE !!! rozumiesz ?? DYSKUSYJNE!!!!!!

P.S.
EOT

No właśnie  :) Więc nie przeszkadzaj nikomu w dyskusji,jesli sam nie umiesz dyskutować  o diecie,a jedynie o tym gdzie jest Krystyna i czy ktos się w realu realizuje czy nie,bo co Cię to obchodzi? Przecież nikt się nie uczy czy je za Twoje pieniądze  :wink:
Posłuchaj: Czy mnie interesuje co Ty robisz i w jakich jesteś stosunkach z żoną czy tam z kimś innym ? Nie obchodzi mnie to ani trochę,wiec i Ciebie nie powinno obchodzić co ja robię .
EOT  :P

PS.A czy Ty bierzesz odpowiedzialność za Mattiego ,że wtracasz się w to co pisze,czy w to co ja pytałam?Nie musisz się tak troszczyć o

lekarka

Jeżeli cukry są ok to można włączyć masło do codziennej diety.
Zamiast mąki wolałabym jadać wszystkie dania z ziemniaków czy pomidorów, marchewki, buraków. 2 kostki czekolady gorzkiej.
Choć cieszę się jak nie ma na nią ochoty.
Może to chleb z mąką jest odpowiedzalny za ketony w moczu.
Pr. mleczne co 4 dni też są ok + masło codziennie.