Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Łupież

Zaczęty przez Waldek, 2007-10-02, 07:02:29

Poprzedni wątek - Następny wątek

Edyta

Cytat: kriss w 2008-12-30, 20:39:10

Edyto..
Baju ,baju ..bede w raju :lol:

Jak tutaj pisze,serio! wcieranie zółtek w umytą głowę sprawiło,ze nie mam łupiezu-w sumie nie moim celem było pozbywanie sie łupiezu,a to żeby mi przestały wypadać wlosy,bo mi wypadały i nie dość,ze przestały wypadać,to jeszcze pozbyłam sie łupieżu  :D
Jak nie wierzysz,to wypróbuj -proste!

kriss

Wierze  Ci.
Moja tesciwa wyleczyla sobie  zołtkami łysienie plackowate,ale oprocz tego jeszcze chodzila na naswietlania ,takze niewiadomo tak naprawde co zadzialalo :P

Edyta

No...ja nigdzie nie chodziłam,takze z całą pewnoscią mówie,ze to zółtka!  :D

Kiedys przeczytałam tutaj na Forum,ze ktos sobie tak wcierał,wiec wypróbowałam ,zamiast mówic z góry ,ze nie pomagają  :D

adampio

Cytat: Edyta w 2008-12-30, 21:16:10
No...ja nigdzie nie chodziłam,takze z całą pewnoscią mówie,ze to zółtka!  :D

Kiedys przeczytałam tutaj na Forum,ze ktos sobie tak wcierał,wiec wypróbowałam ,zamiast mówic z góry ,ze nie pomagają  :D

tak,tak,tak, to na pewno zoltka. A jak nie zoltka to cos innego, ale chyba zoltka. A pytanie jest czy przypadkiem to nie byly te bialka z jajka, ktore normalnie oddaje sie biednym. Moze nalezaloby stosowac cale jajka!!!!
Chyba mam sposob na te niewykozystane bialka w ZO/DO....na glowe, na glowe, razem z zoltkami......pomoga na pewno. Musza, poniewaz w bialku jajka jest tylko 60% mniej protein, czyli w zoltku jajak jest 60 % protein wiecej, i dalkatego razem bedzie okolo 120 % protein.....wiec cale jajka ...i wowczas nie bedzie pytan typu: co robic z bialkami jajek?!!!!

Edyta

Ło matko i córko.Skoro mnie pomogly żółtka,to o tym pisze.Wiadomo,ze kazdy jest inny i nie wszystko wszystkim pomaga,to tak jak z tymi zupkami chińskimi,które pomogły Sławkowi,a ja wole nawet sie za nie nie zabierać,bo wiem,zeby mi na mój delikatny zołądeczek zaszkodziły  :?  8)  :lol:

adampio

Cytat: Edyta w 2008-12-30, 21:33:51
Ło matko i córko.Skoro mnie pomogly żółtka,to o tym pisze.Wiadomo,ze kazdy jest inny i nie wszystko wszystkim pomaga,to tak jak z tymi zupkami chińskimi,które pomogły Sławkowi,a ja wole nawet sie za nie nie zabierać,bo wiem,zeby mi na mój delikatny zołądeczek zaszkodziły  :?  8)  :lol:

No i , nie daj Boze, zeby lysienie plackowate pozniej wystapilo!!!!

A propos, idzisz gdzies na jakas "szampanska noc"?

Edyta

Cytat: adampio w 2008-12-30, 21:43:01

No .Mamy iść  8) a Ty i Twoja Małzonka?  :)

grizzly

Cytat: Edyta w 2008-12-30, 21:45:44
...No .Mamy iść  8)...

Ide z wami !!!  :shock: 8) :P

adampio

Cytat: adampio w 2008-12-30, 21:43:01

No .Mamy iść  8) a Ty i Twoja Małzonka?  :)

No idziemy, terazsie pochwale znajomoscia mojej nowej polszczyzny, na DOMOWKE, Grizzzli zapraszam!!!!

Jezzzzzzzzzzu, jak to glupio brzmi "domowka", wole nasze stare nazwy typu "prywatka"....Gdzie sie podzialy, tamte prywatki...........

Edyta

Cytat: grizzly w 2008-12-30, 22:03:30
...No .Mamy iść  8)...

No pewnie! Jak sie przyłaczysz do "słuchania płyt" to bedzie całkiem fajnie  :lol:

grizzly

Cytat: adampio w 2008-12-30, 22:19:19
...Grizzzli zapraszam!!!!...

Dziekuje, dziekuje, wspanialy pomysl!!!  8) :P
Jak nie w tym roku, to przy najblizszej "okazji"  8)

Jak tylko bede w Danii, to wpadne na pewno!!! 8)

adampio

Cytat: Edyta w 2008-12-30, 22:32:18
Cytat: grizzly w 2008-12-30, 22:03:30
...No .Mamy iść  8)...

No pewnie! Jak sie przyłaczysz do "słuchania płyt" to bedzie całkiem fajnie  :lol:

Zmienmy miejsce tej dyskusji, bo w tym temacie  chyba nawet nieprzystoi.
Zakladam nowy temat w  wolnych tamatach. Codz tam Edyta