Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Prawda o "mądrości"

Zaczęty przez Piotr, 2007-11-13, 11:46:12

Poprzedni wątek - Następny wątek

toan

A priva - czytałeś?. To Twoje "wybryki"  :D.

slawek

Ostatni news z dr-kwasniewski wiele wyjaśnia ;)

P.S.
Dzieki Krystyno ;)

toan

Sławku!,
To co zamieszczam na stronie, to nieautoryzowana "surówka". Sam jestem bardziej ciekaw, co wyjdzie z tego w gazecie  :D

elmo

Cytat: grizzly w 2007-11-13, 15:42:05
Jestem juz lekko podlamany :( :( :(

Nie łam się grizzly  :)
Pozdrawiam!

toan

Toan przeciez masz "do diabla" poczucie humoru?

Ja i owszem. Z punktu widzenia "admina" nikogo z Użytkowników nie obrażasz, a że o "planktonach" lubisz prawić, to też nic złego :wink: Nie mam do Ciebie żadnych zastrzeżeń!.

elmo

Grizzly nie martw się ! Zawsze się ktoś znajdzie, kto "rzuci kłodę" ,ale czy to znaczy,że masz się nie podnieść i nie iść dalej?  :wink: 

grizzly

Cytat: elmo w 2007-11-13, 15:55:04
Jestem juz lekko podlamany :( :( :(

Nie łam się grizzly  :)
Pozdrawiam!

Hmm, ladna pogode disiaj mamy :D :D :D

Naprawde jak sie dzisiaj obudzilem i znow poczytalem, o tym jak rodzi sie "nowa wladza"
Gdy PO-wscy politycy i tajne sluzby biora sprawy w swoje rece.

Zastanowilem sie jeszcze raz nad wszystkim, i teraz wiem, ze "ZBLADZILEM"  OD TERAZ UWAZAM, ze cala nadzeja dla
naszego kochanego narodu jest w rekach naszego ukochanego Donalda Tuska i Lecha Walesy.

Tylko PO i dawni i obecni dzialacze "ORGANOW PANSTWA"  zapewnia nam spokoj i bezpieczne, dostatnie zycie 8)

slawek

Nie wiedziałem Tomku że tak szybko dajesz newsy ;) chodziło mi bardziej o przedostatni ;)

toan

A "subskrypcja" Sławku nie działa?, czy się nie zapisałeś?. :shock:

slawek

Działa działa ;) ale nie sprawdzam tak często ;)

Rudka

grizlzli -a masz inne wyjście :D :D :D :D
mnie tez wyciąganie tych starych małp niebardzo bawi -
     ale Donald to jednak przystojny chłoptaś.

elmo

Cytat: grizzly w 2007-11-13, 16:14:53
Zastanowilem sie jeszcze raz nad wszystkim, i teraz wiem, ze "ZBLADZILEM"  OD TERAZ UWAZAM, ze cala nadzeja dla
naszego kochanego narodu jest w rekach naszego ukochanego Donalda Tuska i Lecha Walesy.

:D Widzisz jak ładnie  :D Teraz już wszystkim bedzie się podobało jak piszesz i wszyscy będą zadowoleni  :) "plankton" tak lubi!  :D

toan

Tylko PO i dawni i obecni dzialacze "ORGANOW PANSTWA"  zapewnia nam spokoj i bezpieczne, dostatnie zycie 8)

Bo widzisz!
Rządy się zmieniają, ale Służby zostają  :roll:. No musi być ciągłość władzy - nie?.
Ten w US od ichniego CBA (jak mu tam było - wyleciało mi z głowy) to chyba ze czterech Prezydentów US przeżył.

elmo

Nie no grizzly!!! Dziś się tak jeszcze nie usmiałam  :D Jesteś   8)  8)  8)

grizzly

Cytat: toan w 2007-11-13, 16:33:48

Bo widzisz!
Rządy się zmieniają, ale Służby zostają  :roll:. No musi być ciągłość władzy - nie?.
Ten w US od ichniego CBA (jak mu tam było - wyleciało mi z głowy) to chyba ze czterech Prezydentów US przeżył.

No TAK, TAK, TAK- YES, YES, YES

"Sluzby" przeciez naleza do grupy spolecznej "posiadajacych aktywa"
Ale jestem glupi, ze tego wczesniej nie zauwazylem :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Jednak co kilka glow to nie jedna 8)

Ewa

Cytat: SławekNie wiedziałem Tomku że tak szybko dajesz newsy  chodziło mi bardziej o przedostatni
Sławek, trzeba było po prostu linka podać :) Mam subskrybcje, ale miałabym problem z szukaniem, ostatniego, albo przedostatniego newsa.
Pozdrawiam :)
Chyba poszperam jednak w newsach

lutonn

Cytat: malgo35 w 2007-11-13, 14:37:58
Miało być mądrze, wyszło jak zwykle.
A kto pyta!? a kto wysuwa wnioski ? ! heh! madrosci czy jej przeciwienstwo hehehe :D :D

lutonn

Cytat: elmo w 2007-11-13, 16:31:29

:D Widzisz jak ładnie  :D Teraz już wszystkim bedzie się podobało jak piszesz i wszyscy będą zadowoleni  :) "plankton" tak lubi!  :D
Mam rozumieć ze wy nie plankton hehehe  :D :D

lutonn

Czasami jest wiecej madrosci w kamieniu z ktorego ktos wczesniej zrobil użytek niz w tysiacach planktonu ktoremu sie zdaje ze mysli inaczej a w rzeczywistosci mysli tak samo tylko ze ze zdwojona sila hehehe :D

elmo

Lutonn czytałeś "Qou vadis " ? jesli tak, to przypomniaj sobie jakimi ludźmi  otaczał się Neron i jak się zachowywali wobec niego   :D