Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Nasza rzeczywistość.

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-01-26, 15:50:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

"To, że wpadło w ręce policji nie jest więc winą komunikatora, a błędu ludzkiego" Dobre.  :lol:
To tak dla uspokojenia. ;)

administ

Wystarczy, że się wejdzie na pejsbuka nie mając nawet konta, a już mają co chcieli...  8)

Blackend

Internet już dawno nie jest anonimowy, nawet jak sobie zmieniają IP.  8)

administ

Ja tam nie mam nic do ukrycia, więc nie mam z tym żadnych problemów.  :lol:

renia

Blackend

Cytat: admin w 2018-04-18, 07:53:02

Jasne, dopóki nie skanują głowy, to można spać spokojnie, ale i to z czasem opanują.  8)

madre

No, ja myślę, że nowe wydanie po korekcie "Tłuste życie" na tylnej okładce będzie miało zmienioną  uaktualnioną fotografię z nowymi modnymi fryzurami panów. 8)

RafałS

Cytat: Blackend w 2018-04-18, 09:18:47
Cytat: admin w 2018-04-18, 07:53:02

Jasne, dopóki nie skanują głowy, to można spać spokojnie, ale i to z czasem opanują.  8)
Najpierw muszą sobie poużywać nim zaaplikują w aplikacjach opcję do zaptaszkowania, ma dostęp do: "zgoda na swobodny przepływ myśli" (przyspiesza działanie interfejsu i autokorekty). 8)  8) 8)

Gavroche

Przed takimi myślami podobno chroni czapeczka z cynfolii. ;)

RafałS

Tak, ale nie do końca...  8)

Gavroche

Można mniejszą założyć i na koniec. ;)

RafałS

Jarmułka taka? Eee nie, nie zadziała. Ujawnię właściwą metodę gdy w ministerstwie obrony zdadzą sobie sprawę z zagrożenia.  8)  8) 8)

Gavroche

Blackend

Najlepiej chroni głupota, mogą skanować do woli.  8)

Gavroche

Czyli blond włosy chronią tak samo jak alufolia?

administ

Blackend

vvv

Jakie to "typowe" ...

Cytat In a long running court battle a French couple has been ordered to drain their pond because its frogs are making too much noise. However, because the frogs are protected, the couple risks a prison sentence if they comply.
https://www.rt.com/news/424805-sex-frogs-france-court/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=RSS
:shock:

Zyon

Work Buy Consume Die

renia

Ale dalsze badania są potrzebne... :roll: 8)