Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Stwardnienie rozsiane...

Zaczęty przez Lost, 2004-12-12, 10:04:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

adammo

Cytat: baskaHalinko czy moj emilek nie dotarl? :?:

Drogie Panie, zachęcam do konwersacji między sobą za pomocą poczty forumowej, a bardziej polecam założyć taki wynalazek jak

GADU-GADU i tam rozkminiać sobie :)

//www.gadu-gadu.pl

baska

adammo

Cytat: baskaDobra, dobra...sorki

wiesz, nic się nie stało, przynajmniej jak dla mnie, ale nie warto robić KORYTKA na forum, a o prywatnych sprawach lepiej gadać tak, aby inni nie widzieli ;)

Prawda? :)

Halina Ch.

Cytat: baskaHalinko czy moj emilek nie dotarl? :?:
Wysłałam Tobie meila .W moim domu przy komputerze jest tłok,muszę czekać na swoją kolejkę.
W pracy piszę jednak do forum bssm ,zmieniłam taktykę działania ,poczekam na efekty,jeden jest - admin zablokował mi komputer w pracy,że nie mogę z niego pisać na tamto forum.A może tak lepiej bo narobiłam sobie zaległości.
Ciekawe jak działa taka blokada?

adammo

Cytat: Halina Ch.
Ciekawe jak działa taka blokada?

Blokada ip ?
Każdy komputer ma swoje ip (numer ip, czyli "adres" komputera). Blokada w działaniu jest prosta i przy zastosowaniu programu do ukrytegi ip lub zmieniania ip (jak ja :)) można na takim forum siedzieć non-stop :lol:

baska

Chce sie pochwalic. ze wczoraj pierwszy raz od stycznia zbieglam swobodnie po schodach  :D

A.G.Bednarczyk

Cytat: baskaChce sie pochwalic. ze wczoraj pierwszy raz od stycznia zbieglam swobodnie po schodach  :D

Gratuluję, życzę następnych sukcesów.
Paszteciki już robiłaś?
Grażyna. :P

adammo

Cytat: baskaChce sie pochwalic. ze wczoraj pierwszy raz od stycznia zbieglam swobodnie po schodach  :D

Ja również Ci gratuluje, bo wiem co to znaczy osiągać cel. Kiedyś nie mogłem podbiec kilku kroków do tramwaju, a teraz sam codziennie robię przebieżki po 1km :)

Halina Ch.

Moje gratulacje.Tylko Basiu uważaj co jesz,bo ludziom chorym na jakąś chorobę nie wolno popełniać błędów, gdyż każda pomyłka się mści okrutnie. Wiem to z doświadczenia.

adammo

Moje gratulacje.Tylko Basiu uważaj co jesz,bo ludziom chorym na jakąś chorobę nie wolno popełniać błędów, gdyż każda pomyłka się mści okrutnie. Wiem to z doświadczenia.

Dokładnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

baska

Dzieki!
Niestety chwilowo nie mam dostepu do mozgu i na razie zadowalam sie suszonym. Jak tylko dostane swiezutki od razu zrobie paszteciki :)
 Staram sie przestrzegac ZO, nie zawsze mi to wychodzi  :oops: (dopiero 4 m-c na diecie - jeszcze tak do konca nie zmadrzalam...juz wkrotce!)

chris

Tylko nie biegaj za szybko bo sie spocisz. :D

Szlachetne zdrowie nikt sie nie dowie, jako smakujesz,
az sie zepsujesz........
JK

Moje gratulacje.
pozdrawiam
krzysztof

adammo

Cytat: baskaDzieki!
Niestety chwilowo nie mam dostepu do mozgu i na razie zadowalam sie suszonym. Jak tylko dostane swiezutki od razu zrobie paszteciki :)
 Staram sie przestrzegac ZO, nie zawsze mi to wychodzi  :oops: (dopiero 4 m-c na diecie - jeszcze tak do konca nie zmadrzalam...juz wkrotce!)

Początki są zawsze trudne. Z czasem będzie Ci lżej :)

chris

Polecam wszystkim zainteresowanym,szczegolnie sm-owca
nowy termin medyczny "Plastycznosc Mozgu",bedzie to
chyba potwierdzenie slow drK.

A jak znajdziecie cos ciekawego to poprosze o namiary.
DOzdrowka

Halina Ch.

Cytat: chrisPolecam wszystkim zainteresowanym,szczegolnie sm-owca

DOzdrowka

Masz  http://www.zdrowie.med.pl/nowosc.phtml?&start=2880&nr=2
a tak w ogóle to o co Tobie chodzi?

adammo

Cytat: chrisPolecam wszystkim zainteresowanym,szczegolnie sm-owca

DOzdrowka

a tak w ogóle to o co Tobie chodzi?

yyy właśnie...

chris

DOzdrowka[/quote]

a tak w ogóle to o co Tobie chodzi?[/quote]

Chodzi o zdrowko,a Tobie o co chodzi?
Jakie widzisz zastosowanie poradni dla facetow w SM.

baska

Od srody do piatku bede miala robione badania. Jestem bardzo ciekawa wynikow, szczegolnie MRI. Lekarka optymalna powiedziala mi, ze zmiany w mozgu sie nie regeneruja...nie wierze jej. Wiem, ze sie regeneruja.
O wynikach oczywiscie napisze, bo sie raczej nie powstrzymam  :wink:

baska

nie raczej tylko na pewno.

baska

Dla tych, co nie zdazyli przeczytac wczesniejszych postow:
wynik mri: brak nowych ognisk. choroba zatrzymana  :lol: