Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Tak jak na "boisku" tak jest w calej Polsce :-(

Zaczęty przez grizzly, 2008-06-09, 14:10:51

Poprzedni wątek - Następny wątek

grizzly

Cytat: wojteks w 2008-06-09, 17:16:03
...PRZYKŁAD:
"Aby krytykować cudze błędy wypada samemu ich nie robić, bo dyscośtam to nie "horoba" - to jest krytyka  8)
"Aby krytykować cudze błędy wypada samemu ich nie robić, bo jest się w jednym rzędzie z "z idolami w stylu potomka alkocholiczki w "czerwonych wlosach"" - to jest chamskie sianie nienawiści  :(...

1.) Uwielbiam przyklady  8)
2.) Ciesze sie, ze piszesz Wojtek "co ci w duszy gra"  8)
3.) Bardzo Ciebie lubie - bo jestes szczery(takie mam przynajmniej wrazenie) 8)
4.) Faktycznie robie "biki"  8) :P
5.) Faktycznie to "niezbyt lubie" komuszkow -zwlaszcza obcych 8) Znajomych jestem w stanie polubic.  8)
6.) Domyslam sie "gdzie Ciebie boli"  8)
6.) Dostrzeganie wplywu  potomkow alkoholiczek w "czerwonych wlosach" na "plankton"
nie jest "chamskim sianiem nienawiści"  :cry:
7.) Czym jest zatem???  :shock:
Na pewno czym innym dla "komuszka" a czym innym dla "ELITY" :shock: 8) :P

wojteks

Ale czasy, gdy: "nie matura, a chęć szczera zrobię z ciebie elitera" odeszły do lamusa historii. Teraz ELITA nie robi błędów ortograficznych. Teraz błędy ortograficzne robią "pokomusze syny", co nie stać ich na elitarne (czytaj staranne) wykształcenie  :(.

No starczy tych żartów. Pa!

wielki krzy

11 przykazanie
kochaj komuniste każdego aż szlak trafi jego ,trafi szlak jednego pokochaj drugiego  :D :D :D :D  8)

Rudka

Gizzy
     Syn alkoholiczki ,jednak zrobił kariere - Doda ,Frytka -Nastały piękne kapitalistyczne czasy ,że
        sztuka -łatwa lekka i przyjemna -cieszy oko i nie wymaga myslenia .
   Sam widzisz  -jaka misje maja teraz masmedia .
      No i jak widzicie panowie ,ze nie wszystko w tamtym  systemie było najgorsze.

wojteks

Właśnie w "szczołbiznesie" widać najlepiej, że status majątkowy, to nie wszystko, aby automatycznie przejść do prymitywnie pojętej "ELITY". Majętny "syn alkoholiczki", który przypadkowo wszedł w posiadanie nadmiaru środków płatniczych, jest nadal "synem alkoholiczki", którego tylko stać na więcej wódki, narkotyków, panien lekkich obyczajów i inne patologie społeczne, niż przeciętny "plankton" z którego się przypadkowo wyrwał...  :?
O "elitarności" decyduje zdrowie, intelekt, wychowanie, wykształcenie, zdobyte doświadczenie swoiste i wiele innych czynników,co często łączy się z odziedziczonym, czy wypracowanym przez siebie zbytkiem, który umiejętnie wykorzystywany, daje tylko "lekkość" egzystencji pozwalającej na dalsze samodoskonalenie.
Tak było, jest i będzie w każdym systemie społecznym.

wojteks

Cytat: wojteks w 2008-06-10, 06:55:54
Tak było, jest i będzie w każdym systemie społecznym.

i trudno oczekiwać, aby coś się zmieniło w tej materii pod wpływem publicznego jazgotu nawet stada "nieszczęsnych misiaczków"  8)

Edyta

Z całym szcunkiem ,ale "misiaczek" Grizzly,co całekiem fajowy gość  :D,który ma swój punkt widzenia i ja np. też od Niego się sporo nauczyłam  :D :P 8)

wojteks

NIE TWIERDZĘ INACZEJ,
ale, wybacz, te nieskrywane pokłady agresji... :wink:

Teresa Stachurska

Gdzie ja czytałam, że jaki "plankton" takie "elity" ?!

wojteks

Edyta

Gdyby" kiedyś tam" "człowiek" nie był agresywny ,to nie byłoby teraz homo sapiens  :P Dalej tkwilibyśmy na pewnym etapie ewolucji "nie schodząc z drzewa".
A Ci co twierdzą ,ze agresywni nie są,to oni dopiero mają pełne pokłady tłumionej agresji,która odbija im się na ich zdrowiu ,nie tak jest ?  :P

Edyta

Grizzly jest szczerym,otwartym człowiekiem.
A najgorsze są ludzie typu "psy milczki",które nawet nie szczekną,a ugryzą i do tego "nie są agresywni" -tak mówią  :D .

Edyta

Cytat: Edyta w 2008-06-10, 10:09:05

A najgorsze są ludzie typu "psy milczki",które nawet nie szczekną,a ugryzą

Takich lepiej unikać,bo nigdy nie mozna być pewnym,co im może odbić  8)   -sądzę Wojtek,ze tak jak Grizzly do takich nie nalezysz  :P
To pa!  :D

wojteks

Cytat: Edyta w 2008-06-10, 10:02:02
homo sapiens 

Wg nomenklatury "miśka" nie ma "homo sapiens". Jest tylko "homo elitarens" i "homo planctonicus".  :? "Tertium non dator" - czy cóś tak  kole tego :? Sie ma! :?

Edyta

I tak niezależnie od tego,co "misiek" mówi homo sapiens jest i tyle  :D
A my jako homo sapiens jesteśmy agresywni i już. Gdybyśmy nie byli,to nieprzetrwalibyśmy,bo żeby trwać ( zyć) trzeba "walczyć"-tak jest w przyrodzie ,no ale homo erecus "mysli" inaczej  :) .

PS. Wojtek "rozchmurz" się  :P

wojteks

No wybacz, ale nie mogę się rozchmurzyć, jak czternastu Polaków na boisku strzelając sobie samobóje, przegrywa z ósemką Nieców :(, choć to takie POLSKIE :?

Edyta

No mnie też było przykro,choć nie jestem jakimś zagorzałym kibicem piłki nożnej ,ale "dałam się porwać szaleństwu"-nawet namawiałam meża,żeby chorągiewkę kupił do samochodu  :P ,ale nie kupił,bo nie było gdzie  :P
Ponoć "idą" te chorągiewki jak "świeże bułeczki" .

Edyta

Ja słyszałam,że ten Podolski chciał grać w polskim zespole,ale nie chcieli go.Prawda to ,czy plotka?

Edyta

Cytat: wojteks w 2008-06-10, 11:11:25
To właśnie takie polskie...  :D

Fajnie brzmi-tak swojsko  :D ...swojskie klimaty  8)  :P

Edyta

Cytat: Teresa Stachurska w 2008-06-10, 09:31:48
Gdzie ja czytałam, że jaki "plankton" takie "elity" ?!

Takie są rezultaty unikania myślenia  :(