Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

MUZYKA, którą lubię :)

Zaczęty przez Krystyna*Opty*, 2008-07-09, 21:36:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

A! Etiopia jest tam, skąd przednia kawa nadpływa i magnez. 8) Silną wiarę tam mają wobec tego. :D ;)

Radzio

Radzio

Dość było grajków, którzy z bardziej lub mniej wiadomych powodów krótko cieszyli się życiem. Bezimiennych z pewnością jest więcej...
http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I
To z pewnością nietakt- dla wielu- z mojej strony, ale mając na względzie dobro każdej istoty, w tym ludzkiej, zapytam- z powodu nieprzemijającego wrażenia
, że coś rozumnym umyka w ich pędzie. ...
... Czy gitara jest taka mała, czy raczej muzyk taki tłusty?

Kto i na czyje zamówienie wymyślił religie, choroby inne niż starość, system monetarny, współczucie, umność i z niego wynikające nauki wszelakie- my? A może lepiej kosmitów i Boga tym obarczyć, ale to znów my będziemy czynić? :D

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-02-20, 20:16:31
Kto i na czyje zamówienie wymyślił religie, choroby inne niż starość, system monetarny, współczucie, umność i z niego wynikające nauki wszelakie- my? A może lepiej kosmitów i Boga tym obarczyć, ale to znów my będziemy czynić? :D
Ja się nie przyznaję :D

RafałS

Na ogół kryją się za tym szympansoidy-pazeroty.

Radzio

Cytat: Gavroche w 2014-02-20, 20:52:44
Cytat: Radzio w 2014-02-20, 20:16:31
... bo było :D
Ja się nie przyznaję :D

Tak bywa, gdy tłuszczu w mleku przedawkowane. :lol:
Jednak mleczko kokosowe nie wszystkim służy, co śpiewem rekompensują, bywa że litościwym. ;)

Cytat: RafałS w 2014-02-20, 21:15:25
Na ogół kryją się za tym szympansoidy-pazeroty.

Mnogo ich? ;) Takich nieludzkich manipulatorów światem. :D

http://www.youtube.com/watch?v=vNxS5QTIZLg :D
Niech no sobie przypomnę... purpura to przecież obowiązkowy kolor tych... no... właśnie... zegarmistrzów. :shock: :lol:

Zyon

Work Buy Consume Die

RafałS

RafałS

administ

Rammstein jest też extrunia...  :D