Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

MUZYKA, którą lubię :)

Zaczęty przez Krystyna*Opty*, 2008-07-09, 21:36:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Cytat: renia w 2019-07-05, 09:08:05
Tutaj już można by było przyczepić się do tych pedałów... :roll: Brak tolerancji... :? :lol:
Brak poprawności politycznej.  :lol:

Blackend

https://www.youtube.com/watch?v=pvvgZMGp5Uo  8)
Piękna solówka na koniec, bluesowa i śpiewna bez szybkich przebiegów po gryfie - super.  8)

madre

Tutaj już można by było przyczepić się do tych pedałów... :roll: Brak tolerancji... :? :lol:
Hmmmm, nie rozumiem. O co chodzi z tą tolerancją?
Czy chodzi o brak należnego luzu łożyskowego pedałów na wałkach, czy o zbyt luźne mocowanie korby pedałów do osi suportu?   :roll:

renia

Dasna może się tego dowiedzieć, bo ona zna pana co naprawia rowery, tego który ma sześciu synów. 8) :lol:

Dasna

Cytat: madre w 2019-07-05, 13:43:20
Hmmmm, nie rozumiem. O co chodzi z tą tolerancją?
Czy chodzi o brak należnego luzu łożyskowego pedałów na wałkach, czy o zbyt luźne mocowanie korby pedałów do osi suportu?   :roll:
Matko Swięta !! :shock: :lol: :lol:

Dasna

Cytat: renia w 2019-07-05, 13:59:55
Dasna może się tego dowiedzieć, bo ona zna pana co naprawia rowery, tego który ma sześciu synów. 8) :lol:
Tak, znam jego choć ostatnio utraciliśmy kontakt. Ale może Edmunda trzeba by było przesmarować to znowu nawiązę bliższe kontakty. :roll: :D

renia

:lol: Dobrze, że Ci o nim przypomniałam, przynajmniej Edmund nie będzie taki zaniedbany. Tylko ptaki o nim pamiętały...  :mrgreen: :lol:

RafałS

Cytat: Dasna w 2019-07-05, 14:47:52
Cytat: renia w 2019-07-05, 13:59:55
Tak, znam jego choć ostatnio utraciliśmy kontakt...
Się bym nie zdziwił... bo czy warto z takim potencjałem, w dobie 500+ dalej cuś...  8)

admin

Ale te "dzieci" już się pewnie nie łapią na "sztandarowy program" partii! ;)

RafałS

Cytat: admin w 2019-07-05, 16:15:13
Ale te "dzieci" już się pewnie nie łapią na "sztandarowy program" partii! ;)
A czy ja wiem, które i ile się łapie?  :lol:
Nie te to inne...  :wink:

admin

Jasne, ponoć wszystkie dzieci są już wspólne. ;)

RafałS

Cytat: admin w 2019-07-05, 16:24:25
Jasne, ponoć wszystkie dzieci są już wspólne. ;)
"Bo wszystkie dzieci nasze są..."  :wink:

admin

Blackend

Dzieci są Naczelnika, bo to on przecież daje, a tamci kradli i nic nie dawali.  :lol:

Dasna

Cytat: renia w 2019-07-05, 15:13:07
:lol: Dobrze, że Ci o nim przypomniałam, przynajmniej Edmund nie będzie taki zaniedbany. Tylko ptaki o nim pamiętały...  :mrgreen: :lol:
:lol: :lol:
Ptaki są niezawodne.  :lol:
Przesmarowały mu siodełko.

renia

:lol: Ale z ptakami i rowerami może być różnie...  :roll:

https://www.youtube.com/watch?v=a1YVzVkDTic  :wink:

madre