Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

MUZYKA, którą lubię :)

Zaczęty przez Krystyna*Opty*, 2008-07-09, 21:36:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Trzainacy

Blackend

Cytat: Trzainacy w 2020-11-12, 12:47:31
Utwór zapodany  wyżej jest z  Tarji Turunen a Tą nową jest Holenderka Floor Jansen.
Moim zdaniem uktualna wokalistka  jest ładniejsza i o ładniejszej barwie głosu aczkolwiek dochodzą mnie słuchy od innych osób akurat  coś odwrotnego:) i bardzo dobrze że są inne zdania bo gdybyż wszystkim podobały się tylko dziewczyny o niebieskich duuuużych ....oczach to co  by było z resztą towarzyszek:)

Fakt niezaprzeczalny, ma czym oddychać. ;)  :lol:

admin

Cytat: Blackend w 2020-11-12, 10:33:01
Jutro ma wyjść nowa płyta ACDC, to będzie dla mnie wydarzenie - łykam od nich wszystko jak pelikan. ;)  8)

I jak?  :roll:
W starym stylu, czy jakieś nowości?

admin

Blackend

admin

Ale wokaliście nic głos z latami nie słabnie!  :D

Trzainacy

Cytat: admin w 2020-11-13, 21:52:15
Brian Johnson wokalista z AC/DC zawsze z tego słynął że dobrze smaruje struny...głosowe lecz by nie było tak piknie to nie smarował ucha i słuch traci niestety.

Trzainacy

Troche już zapomniana kapela ,tanczyło się przy ich piosenkach do samego rana:)
https://www.youtube.com/watch?v=p3j2NYZ8FKs

admin

Cytat: Trzainacy w 2020-11-14, 08:27:18
Cytat: admin w 2020-11-13, 21:52:15
Brian Johnson wokalista z AC/DC zawsze z tego słynął że dobrze smaruje struny...głosowe lecz by nie było tak piknie to nie smarował ucha i słuch traci niestety.

Wiadomo, suplementuje, tylko czym? ;)

Blackend

Ale ponoć problemy ze słuchem miał po wyścigach samochodowych, tak twierdzi przynajmniej.  8)

admin

A to jak na "głuchego" nieźle sobie radzi!  8)

Blackend

Może ma jakiego implanta, albo jaki dobry aparat?  :roll:
Kazik ma aparat w uchu i daje radę.  8)

admin

A jak tak to spoko, grunt żeby dalej fajnie czadowali...  8)

Blackend

Latka lecą, na to nie ma lekarstwa.  8)

admin

A chleb ze smalcem ponoć obniża wiek biochemiczny, czy jakoś tak... ;)

Blackend

admin

:lol: :shock:
A kto tam to wie... ;)
Teraz ponoć jakieś ketony najlepiej karmią "patologiczną czynność umysłów ludzkich", ale ja w to nie winikam.  8)
Ale skoro tak jest, to czego sikają po palcach żeby wiedzieć ile plusów mają?   :lol:

Blackend

Próbowałem się zaketonować, ale to wszystko psu na budę, w ostrych przypadkach trzeba ostro działać.  8)

admin

Najważniejsze żeby papierek ketonowy nie był przeterminowany, bo zasadowo wtedy wychodzi... ;)
Jakby co to wystarczy nie jeść DNA zwierzęcego, aby mocz był zawsze zasadowy, ale ponieważ się na tym nie znam, to uzasadniać nie będę.
Gdyby jednak komu przyszło do głowy podważać moje słowo, to wyjdzie na kiepa z przeproszeniem.  8)

admin