Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

MUZYKA, którą lubię :)

Zaczęty przez Krystyna*Opty*, 2008-07-09, 21:36:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

admin

Ups! Zapomniałem, że nie powinienem pisać o alkoholu, bo zaś mi kto wywnioskuje, że ze mnie alkoholik!  :lol: :lol: :lol:
No ale jak już to tylko Tokaj lub Trójniak...  8)
Z musujących "Czerwony kapturek", ale halbtrocken...  8)

Trzainacy

Blackend

admin

Nie no! W tak młodym wieku? Do tego opuścił ze trzydzieści lat temu swoich fanów?  :shock:

admin

No proszę posłuchać zupełnie jak Doktor!  :lol:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2973484032894926&id=538373706310818 - ten "się czochrać nie chce", bo łysy jeszcze gorzej niż pewien Idol...  :?
Jak ja takich lubię, dobrą robotę robią,  8)
Już drugi raz w tym m-cu dostaję link do tego ketosurojadka - bardzo mi się koleś podoba, byle w każdym filmiku gadał o Doktorze!  :D

renia

Oj jak to boli...że Doktor Kwaśniewski dalej nie chciał z nimi walczyć i się tłumaczyć przed różnymi niedouczonymi (lub celowo oszukującymi) "naukowcami" czy dziennikarzami. I tak "młodo" zmarł...Mają problem... Ale "jadą" na oleju rzepakowym, to co więcej można od nich wymagać...
On się zachowuje jak idiota... :mrgreen:
Z emocjami sobie nie radzi i wygaduje takie bzdury, że na "diecie tłuszczowej" są zaparcia od tłuszczu... :lol: Jest niby przeciw szczepionkom, żeby być bardziej wiarygodny, taki niby "antysystemowiec"... 8)  :lol:
A pewnie od farmacji dostaje kasę za "produkcję" chorych, czyli ich potencjalnych klientów...

admin

Pamiętam dokładnie - lato lipiec 2005r. Doktor zażyczył sobie pójść z wnuczkiem do Parku Zdrojowego popatrzeć na łabędzie. Wziął dziecię za rękę i poszliśmy Zdrojową. Udało się przejść ze 300m i stop, bo "wyznawcy" otoczyli i dalej iść się nie dało, bo każdy żądał "cudu uzdrowienia" na ulicy!  :shock:
Mówię - jak tylko się luźniej zrobi, zdejmij Tatuś ten tupecik, bo nie dojdziemy! I podziałało - mogliśmy się cieszyć pięknem przyrody bez przeszkód.  :D
Biedaki nawet zakupów w Ciechocinku spokojnie zrobić nie mogli, ale znaleźli się pomocni, co ich z tej przykrości wyręczyli. Pamiętam - dziękuję.

renia

Nie mieli ludzie wyrozumiałości, ani poczucia przyzwoitości... :?
(Ci, którzy zaczepiali na ulicy)

admin

Nie dziwię im się, ale Rodzice w Ciechocinku życia nie mieli.  :?

renia

:? Czyli dobry był pomysł z tą przeprowadzką do Włoclawka... :roll: :D

Blackend

Cytat: admin w 2021-08-25, 18:51:40
Nie no! W tak młodym wieku? Do tego opuścił ze trzydzieści lat temu swoich fanów?  :shock:

A tego to nie wiedziałem, myślałem że do końca grał w Stonsach.  :shock: 8)

admin

A czy to ważne? Najważniejsze, że ponoć "Kwaśniewski opuścił swoich wyznawców w wieku lat 63", a co mnie tam jakiś stones masujący bęben obchodzi! ;)

Trzainacy

Blackend

Jest jeszcze parę klasyków, które też bardzo lubię, ale fanem nigdy nie byłem.  8)

https://www.youtube.com/watch?v=Jwtyn-L-2gQ  8)

admin

"Czas apokalipsy" - na kutrze - I can't get no... Spoko.

renia

Cytat: admin w 2021-08-26, 10:07:15
A czy to ważne? Najważniejsze, że ponoć "Kwaśniewski opuścił swoich wyznawców w wieku lat 63", a co mnie tam jakiś stones masujący bęben obchodzi! ;)

Dawniej było łatwiej rozróżnić osoby głoszace falszywe informacje, czy teorie, gdyż same bzdury podawały. A teraz mieszają prawdę z fałszem i jest dla wielu dużo trudniej oddzielić "ziarna od plew" - czyli tych opłacanych przez farmację, od tych którzy naprawdę chcą zmniejszyć zachorowalność u ludzi i chorującym pomóc w wyzdrowieniu. Tak jak ten wegetarianin Mariusz miesza... (Ale jaka to melodia?)  :lol:

admin

A niech sobie miesza - na zdrowie... ;)

renia

Propaguje DO, robiąc za "pożytecznego idiotę"...Pewnie nie zdając sobie z tego sprawy... :mrgreen:

Jarek

Cytat: admin w 2021-08-26, 15:21:33
A niech sobie miesza - na zdrowie... ;)
:lol:
róbta co chceta... :wink: