Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

MUZYKA, którą lubię :)

Zaczęty przez Krystyna*Opty*, 2008-07-09, 21:36:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sandman

Jarek

RafałS

Echo oryginalnej lambady powinno być już ponad 30 lat świetlnych stąd (w wymiarze klasycznym). 8)

admin

8)
Pierwszy sygnał radiowy poszedł we Wszechświat w 1899r. a na dobre się rozkręciło w 1918r.
103 lata świetlne - mizernie.  :? ;)

Gavroche

No, wolniutko to idzie i czy ktokolwiek to wyłapie?
Zresztą ponoć SETI nie ma większego sensu właśnie ze względu na naturalne zakrócenia. :D

admin

No! Sygnał dotarł dopiero do 513 gwiazd. Ale jest nadzieja, bo za 100tys. lat będzie blisko centrum Galaktyki (o ile mi się wielkości nie pokićkały).  :lol:

admin

Ups!
No oczywiście - do centrum "mamy" zaledwie 27tys. lat świetlnych, a 100 - to wrzenie wody... ;)

Blackend

Gdzieś mi mignęło przed oczami, że SETI nie jest finansowane jak dawniej z publicznych pieniędzy, stąd pomysł aby komputery zwykłych użytkowników wykorzystywać.  8)

admin

Za darmochę do tego... ;)

Blackend

Oczywiście, ale jakie mają poczucie spełnienia misji. ;)

admin

Blackend

https://www.youtube.com/watch?v=BboMpayJomw  8)
Piosenka w bondowskim stylu, scenariusz w bondowskim stylu i zagrane w bondowskim stylu. ;)
Wszystko się zgadza. ;) 8)

admin

Ale jakieś takie smutne...  :?
Ale stylowo bondowskie - fakt.

Blackend

Nie chcę nikomu psuć zabawy, ale jak ktoś się wybiera, to nie powinien być zawiedziony.  8)
Ładne dziewczyny są, super samochody są, strzelanina jest, fabuła jakaś tam jest, spokojnie można zjeść popcorn i napić się coli. ;)

admin

Jakoś w Bondach nie gustuję, ale za to na Gwiezdne Wojny - to się zamelduję na popkornie... ;)

Blackend

Pierwsze trzy części były rewelacyjne, a te współczesne takie sobie, no ale z obowiązku i tak na każdą kolejną pójdę. ;)

admin

Jasne, może zrobią czwartą główną, a nie poboczne... ;)

Blackend