Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

MUZYKA, którą lubię :)

Zaczęty przez Krystyna*Opty*, 2008-07-09, 21:36:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Faktycznie podobne do LZ...  :D

RafałS

Pozyskiwanie talentów to mnie się z fachem pisiowym kojarzy. https://www.dailymotion.com/video/x7r2sfw 8)

Trzainacy

Dzisiaj Międzynarodowy Dzień Czystego Powietrza dla Błękitnego Nieba.
https://www.youtube.com/watch?v=5BWIJKdEkkM
Paradoksem współczesności jest to, że mamy więcej zegarów, a mniej czasu. anonim

renia

To prawda. Mamy tyle urządzeń ułatwiających życie, a czasu coraz mniej. Moja Mama nie miała z początku nawet zwykłej pralki, kuchenki gazowej (nie mówiąc o elektrycznej), żadnej zmywarki, albo suszarki do ubrań. Odkurzacz, to już było duże udogodnienie...Pamiętam tarkę do prania, gotowanie i krochmalenie pościeli i serwetek...I miała czas na "ploteczki" przy kawie (zmielonej ręcznym młynkiem :lol:) z sąsiadką... :D

Blackend

Znaczy, że masz mniej czasu na ploteczki niż Twoja Mama?  :shock:

RafałS

:lol:
To jest tak... Czasu jest tyle samo. Złodziei czasu ("oszczędność czasu")jest więcej. Ja wątpię że renia dałaby się tak łatwo komu okraść.  :wink:

admin

renia

Cytat: Blackend w 2023-09-07, 13:18:42
Znaczy, że masz mniej czasu na ploteczki niż Twoja Mama?  :shock:

Ja nawet nie mam ochoty chodzić do sąsiadek, czy koleżanek. Teraz jest internet na pogaduszki... :lol:
Ale chyba faktycznie, ogólnie teraz ludzie mają mniej wolnego czasu, niż dawniej... :roll:

admin

Catering dietetyczny oszczędza czas...  8) ;)

admin

Blackend

renia

Cytat: admin w 2023-09-07, 15:43:42
Catering dietetyczny oszczędza czas...  8) ;)

Jest szeroki wybór diet pudełkowych (pizza najczęściej jest wybierana)... :lol:

Jarek

Niewolnicze geny tylko pizza... :lol:

renia

Ale mają wybór - mogą zjeść jedną, albo dwie... :lol:

admin

Dlatego najlepiej zamówić trzy... ;)

renia

Nie będę się kłócić, niech będą dwie i trzecia malutka... 8) :lol:

admin

renia

No jak to tak?! A co dzieci mają jeść? :shock: :lol:

renia

Ale na wieczornym spacerze przechodzimy obok takiej przeszklonej pizzerii i widzimy te pizze sporych rozmiarów i konsumujących wymiarami dostosowanych do tych pizz... :lol:

Jarek

Cytat: renia w 2023-09-08, 09:57:35
No jak to tak?! A co dzieci mają jeść? :shock: :lol:
Mama lubi,  musi, I dlatego  w nagrodę dziecko może też biesiadować Swiadomosc ponad wszystko