Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

MUZYKA, którą lubię :)

Zaczęty przez Krystyna*Opty*, 2008-07-09, 21:36:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Radzio

Cytat: RafałS w 2013-02-02, 14:25:39
Cytat: Radzio w 2013-02-02, 13:10:59
:lol: ;)
Dla mnie rewelacyjny jest ten gostek, który za nim- filmując- leci. To jest r e w e l a c y j n a podzielność uwagi. :D
Wiem, wiem specjalne obiektywy, te sprawy. Albo... albo drugi prototyp "biomaszyny", bo pierwszy to oczywiście słynny Robocop- dziecko, zdaje się bioelektroników. ;) ;) :D
Dzięki temu z "podzielną uwagą" mogę sobie śledzić jak odbywa się sprowadzanie latania do poziomu nieco bardziej elementarnego  :D . W naturze są mechanizmy. Wydobywanie ich przeważnie idzie dość chamsko. Ci od robocopa to raczej o bioelektronice nie słyszeli. Najlepsze i najstarsze robocopy produkuje przyroda.  :)

Ale z niewielkim udziałem elektroniki, czy raczej beez? ;) :D

RafałS

Radzio

RafałS

Zawsze, bo w przyrodzie są wszystkie dziedziny razem, nierozdzielne. Dopiero my, przy tzw. poznawaniu możemy sobie rozdzielać i analizować. Tylko kiedy my zdołamy poskładać to co rozłożyliśmy na poszczególne nauki do takiej postaci jak scaliła to natura.  :roll: :roll: :roll:
:D

Radzio

:lol: "Możemy", nie oznacza umiemy, nie oznacza też rozumiemy. ;) :D Ale uczmy się, poznawajmy- najlepiej tak, żeby nie szkodzić komukolwiek. :D

Radzio

Jak... no!... jak dzieci, ale przy ognisku. ;) :D

RafałS

Dasna

RafałS

RafałS

Radzio

Mongolia to potężne mocarstwo. Było. :D
A sprawność Mongołów to ci, co śledzą w TV, dziś mogą podziwiać.
Zasuszonego bananka wykosił.   Nieee! "Zasłużonego baranka"- tak miało być. :D

RafałS

Cytat: Radzio w 2013-02-02, 17:25:21
Mongolia to potężne mocarstwo. Było. :D
A sprawność Mongołów to ci, co śledzą w TV, dziś mogą podziwiać...
Było, było. Dawniej, jak jeszcze TV nie było to mongołowie do Legnicy chadzali.  :D

Radzio

Fakt. Niektórzy mieszczanie podobni nawet do dziś. :)

Radzio

Nie sądziłem żeby niewulgarna, miła w odbiorze muzyka tak mnie wyciszała.  8)
http://www.youtube.com/watch?v=p4yo5vG_Iak :D