Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

MUZYKA, którą lubię :)

Zaczęty przez Krystyna*Opty*, 2008-07-09, 21:36:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Zyon

Cytat: admin w 2025-09-19, 20:54:52:lol:
No jak nie, jak tak!
https://www.youtube.com/watch?v=XyMSOJJPdws - klasyka lat 80-tych... :D
Piekne to jest, to i jeszcze ten trzeci, czyli na plycie drugi to evergreeny,
Fajnie jest popatrzec jak Phil jest ubrany i jak wyglada, taki wujek z wesela, zero gwiazdrorstwa, strojow, pozowania i ten glos.
Ta plyta to troche byla odpowiedz na 90125 Yesow gdzize tez byly hite i Owner  8)
Work Buy Consume Die

Zyon

Work Buy Consume Die

admin

Cudowne, choć bez Gabriela, a nawet reszty zespołu w rzeczy samej... ;)

Trzainacy

Zyon

Work Buy Consume Die

admin

No przecież, że tych Australijczyków bodaj znam, ale za komercyjni jak na moje ucho! ;)

admin

Cytat: admin w 2025-09-20, 20:32:21No przecież, że tych Australijczyków bodaj znam, ale za komercyjni jak na moje ucho! ;)

Nie wiem dlaczego mi się z Australią Knopfler skojarzył! Jakieś przebitki sklerotyczne, czy jak? ;)

RafałS

Cytat: admin w 2025-09-21, 10:37:16Nie wiem dlaczego mi się z Australią Knopfler skojarzył! Jakieś przebitki sklerotyczne, czy jak? ;)
Jeden... Jedna her majesty znaczy się.  :wink:

admin

Zyon

Cytat: admin w 2025-09-21, 10:37:16
Cytat: admin w 2025-09-20, 20:32:21No przecież, że tych Australijczyków bodaj znam, ale za komercyjni jak na moje ucho! ;)

Nie wiem dlaczego mi się z Australią Knopfler skojarzył! Jakieś przebitki sklerotyczne, czy jak? ;)
Dobrze, ze nie z Afryka  :lol:
A czy komercyjni....no to zazwyczaj nie artysta o tym decyduje :D Behemoth tez jest komercyjny :D
Work Buy Consume Die

admin

Na wieczorną jazdę autem dla przyjemności - nadaje się!  8)

Zyon

No ba, teraz piekna pora na wieczorne jazdy  8)
Work Buy Consume Die

admin

Zyon

Piekna to koncertowka...kazdy utwor w innej aranzacji..
Work Buy Consume Die

admin

Ale to nic w porównaniu z tym, że dam się w niedzielę wyciągnąć do kina na jakąś Taylor Swift!  :lol:
A co mnie tam, yesss to nie jest to jakoś zboleję!  :lol:  :lol:  :lol:

renia

:lol: Miękniesz z wiekiem... 8)   ;-)