Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

MUZYKA, którą lubię :)

Zaczęty przez Krystyna*Opty*, 2008-07-09, 21:36:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

:lol:
Tak jest na szczęście.  8)

RafałS

Cytat: admin w 2025-10-03, 16:01:27Ale to nic w porównaniu z tym, że dam się w niedzielę wyciągnąć do kina na jakąś Taylor Swift!  :lol:
A co mnie tam, yesss to nie jest to jakoś zboleję!  :lol:  :lol:  :lol:
A to akurat latawica nadciekawa jest. Przodowniczka emisji - powiadają bo lata gdzie może, jak może, ile wleci... :lol:

admin

Zdam relację - ponoć to film o realizacji jej ostatniej płyty i w ramach promocji tylko w ten weekend jest do obejrzenia.  8)

renia

A córa z mężem pojechali dzisiaj do teatru na sztukę "Nerwica natręctw"... :lol:

admin

Na taki spektakl to trzeba mieć silne nerwy! ;)

Zyon

Cytat: admin w 2025-10-03, 16:01:27Ale to nic w porównaniu z tym, że dam się w niedzielę wyciągnąć do kina na jakąś Taylor Swift!  :lol:
A co mnie tam, yesss to nie jest to jakoś zboleję!  :lol:  :lol:  :lol:
Kurcze wspolczuje, dobre stopery pomoga przetrwac ten niewatpliwy muzycznie wieczor  :lol:  :lol:
Work Buy Consume Die

admin

Obiektywnie - dla miłośników śpiewaczki - SUPER, ale konieczna jest znajomość angola. Mnie się nudziło, ale nie wypadało mi tego okazać.  8)

RafałS

Cytat: admin w 2025-10-05, 19:29:19Obiektywnie - dla miłośników śpiewaczki - SUPER, ale konieczna jest znajomość angola. Mnie się nudziło, ale nie wypadało mi tego okazać.  8)
8)  No ale doleciała gdzieś w końcu?

Zyon

A to znowu na narodowym? Jakos nigdzie o tym nie bylo glosno. Poprzednio to nawet w prognozie pogody gadali o tym
Work Buy Consume Die