Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo

Zaczęty przez Waldek, 2008-07-25, 18:42:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-09-22, 19:09:18
Sprzeciw, określenie "szkoda" zostało już użyte w tej merytorycznej dyskusji, poproszę o zamiennik. :D
Żal :lol:

Radzio

Kontynuujmy więc. :D

Młodzież jest nam potrzebna, a że wywali od czasu do czasu coś na wierch, to jeszcze nie oznacza sygnału do "ustawki".
Zbadać należy przyczynę takiego stanu rzeczy i bez wysiłku pokonać "bestię", zyskując w ten sposób sprzymierzeńca. :D

... z pewnością nie zawoalowałem, wszystko napisane elegancko, "po polskiemu". 8)

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-09-22, 19:25:16
Kontynuujmy więc. :D

Młodzież jest nam potrzebna, a że wywali od czasu do czasu coś na wierch, to jeszcze nie oznacza sygnału do "ustawki".
Zbadać należy przyczynę takiego stanu rzeczy i bez wysiłku pokonać "bestię", zyskując w ten sposób sprzymierzeńca. :D

... z pewnością nie zawoalowałem, wszystko napisane elegancko, "po polskiemu". 8)
Zrozumiałem doskonale, z grubsza masz rację, ale ja wiem dobrze, ze niektórych psów nie da się oduczyć kąsać i srać na legowisko.
Genetyka taka. :D

Radzio

Phi. :D
Ja kiedyś to nawet byłem silnoręki, a mojemu Rodzeństwu do dziś to wcale nie przeszkadza. :D
Ale "cierpliwość" nieco inaczej pojmują, możliwe, że mieli na to mniej czasu, albo chlebem ktoś ich dłużej pasł. ;) :lol:

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-09-22, 19:41:37
Phi. :D
Ja kiedyś to nawet byłem silnoręki, a mojemu Rodzeństwu do dziś to wcale nie przeszkadza. :D
Ale "cierpliwość" nieco inaczej pojmują, możliwe, że mieli na to mniej czasu, albo chlebem ktoś ich dłużej pasł. ;) :lol:
Od drugiego policzka to był Jezus, chcesz, to się męcz  :D
Ja wolę Starotestamentowego Brodatego Skurczybyka 8)

Radzio

:lol:
Jaki policzek, komu policzek skurczony byku? :shock:
Coś Ty żeś się taki całuśny zrobił.  8)
(I jeszcze jacyś chłopcy za Tobą dziś łażą. :P)
Na zazdrość mnie nie weźmiesz. :lol: :lol: :lol:

A w dalszej części dysputy, Panowie raczą zauważyć, że aktualnie w niej najbardziej chodzi , aby komuś(tu nie mam ładnego, angielskiego określenia) zerżnąć pupkę. 8)
Co Panowie razem kombinują?

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-09-22, 20:11:27
Jaki policzek, komu policzek skurczony byku? :shock:
Coś Ty żeś się taki całuśny zrobił.  8)
(I jeszcze jacyś chłopcy za Tobą dziś łażą. :P)
Na zazdrość mnie nie weźmiesz. :lol: :lol: :lol:

A w dalszej części dysputy, Panowie raczą zauważyć, że aktualnie w niej najbardziej chodzi , aby komuś(tu nie mam ładnego, angielskiego określenia) zerżnąć pupkę. 8)
Co Panowie razem kombinują?
Ja proponuję skoczyć kilka pól dalej i powiedzieć, źe chodzi nie o rżnięcie, ale o niestrawność (ang. indigestion) :D

Radzio

Bardzo ładnie, niech się młodzież wobec tego dobrze uczy. :D
Niestrawione, niestrawione. Którędy płucze się żołądek, bowiem nie korzystałem z tej formy pomocy, okolicą policzków? :D
Zaś gdyby szło o lewatywkę, to ... z pewnością są to okolice pupki, czyli nadal "ustawiacie" przeciwnika, którego wcale nie zamierzam bronić, a jedynie poprawiam wizerunek tego meczyku bądź co bądź intelektualnego. 8)

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-09-22, 21:00:49
Bardzo ładnie, niech się młodzież wobec tego dobrze uczy. :D
Niestrawione, niestrawione. Którędy płucze się żołądek, bowiem nie korzystałem z tej formy pomocy, okolicą policzków? :D
Zaś gdyby szło o lewatywkę, to ... z pewnością są to okolice pupki, czyli nadal "ustawiacie" przeciwnika, którego wcale nie zamierzam bronić, a jedynie poprawiam wizerunek tego meczyku bądź co bądź intelektualnego. 8)
W tym rzecz, że nie ma żadnego meczyku :lol:
W najdzikszych snach nie można tak nazwać głupiej i bezładnej lataniny jednej strony i rozj... w loży strony przeciwnej 8)

Radzio

Tak w dalszej perspektywie widzę. 8)

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-09-22, 21:08:32
Tak w dalszej perspektywie widzę. 8)
A strony Ci się nie pomerdały? :lol:

Radzio

Jakie strony, przecież to meczyk do jednej brameczki, był. :lol:
A gdyby uwzględnić jeszcze, że nie ma meczyku, to po co brameczka, o lożach tylko wspomnę. :D
Co do najdzikszych snów, tu rzeczywiście mogło coś się pomerdać. :D

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-09-22, 21:22:16
Jakie strony, przecież to meczyk do jednej brameczki, był. :lol:
A gdyby uwzględnić jeszcze, że nie ma meczyku, to po co brameczka, o lożach tylko wspomnę. :D
Co do najdzikszych snów, tu rzeczywiście mogło coś się pomerdać. :D
Faktycznie :lol:

administ

Cytat: Gavroche w 2014-09-22, 21:05:21

Ale na satelicie leci tyle meczyków, że nie wiadomo co wybrać!  :?  :wink:

Gavroche

Cytat: admin w 2014-09-24, 18:20:52
Cytat: Gavroche w 2014-09-22, 21:05:21

Ale na satelicie leci tyle meczyków, że nie wiadomo co wybrać!  :?  :wink:
Mówią, że od siedzenia przed tv się tyje ;)

Radzio

administ

Się tyje, jak się leży na kanapie w jednej rąsi z pilotem, a w drugiej z suplementem krzemu...  :wink:

Gavroche

Cytat: admin w 2014-09-24, 20:31:35
Się tyje, jak się leży na kanapie w jednej rąsi z pilotem, a w drugiej z suplementem krzemu...  :wink:
Dobrze, że nie mam pilota...

administ

Sam suplement krzemu też działa, ale leżeć trzeba koniecznie...  :wink:

Radzio

Jak to bez pilota. :shock: To czym elegancko podawać suplement do buzi? :roll: