Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Dzien Rotacji Produktow Mlecznych.

Zaczęty przez kangur, 2008-09-23, 01:38:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mike

Cytat: Edyta w 2008-09-23, 19:29:43
Cytat: adam319 w 2008-09-23, 19:13:20
Cytat: Edyta w 2008-09-23, 18:45:05
Teraz wiem,co mi szkodziło!!!!!
Eee, chyba nie wiesz. Ja obstawiam alkohol izopropylowy o którym wspominałaś i dietę z przewagą białka.
8)

Czy zacząłeś może rotować butapren? Może przebywałes w jakimś świeżo malowanym pomieszczeniu i się nawdychałeś farby?

Adminie czy dla dobra tego forum nie byloby lepiej zeby Edyta vel Spamerka dostala przynajmniej 2 tygodnie urlopu? mysle ze jak malo kto sobie zasluzyla :)
Prosze o pozytywme rozpatrzenie mojej prosby ;]
Wydzial Kadr Forum Dr Kwasniewskiego
z powazaniem
mgr Mike

Edyta

Mike nie rób z tego melodramatu .Proponuję rotowanie wzruszających telenowel,a zrobi się od razu przyjemniej .Po natychmiastowym odstawieniu "Przeminęło z wiatrem" zawsze obserwuję całkowite wyleczenie na wczoraj.

MONIKAW

Cytat: Mike w 2008-09-23, 19:32:30
Eee, chyba nie wiesz. Ja obstawiam alkohol izopropylowy o którym wspominałaś i dietę z przewagą białka.
8)

Czy zacząłeś może rotować butapren? Może przebywałes w jakimś świeżo malowanym pomieszczeniu i się nawdychałeś farby?

Adminie czy dla dobra tego forum nie byloby lepiej zeby Edyta vel Spamerka dostala przynajmniej 2 tygodnie urlopu? mysle ze jak malo kto sobie zasluzyla :)
z powazaniem
mgr Mike
Jestem za!!!

Mike

Cytat: Edyta w 2008-09-23, 19:39:16
Mike nie rób z tego melodramatu .Proponuję rotowanie wzruszających telenowel,a zrobi się od razu przyjemniej .Po natychmiastowym odstawieniu "Przeminęło z wiatrem" zawsze obserwuję całkowite wyleczenie na wczoraj.

nie mam telewizora wiec nie wiem o czym do mnie rozmawiasz ;]

widze ze masz cos do lekarki - twoja sprawa, nie placi mi za obrone i nie bede jej bronic, sama sie obroni jesli bedzie to uwazac za stosowne. finito.

ale: widze ze to nie pierwszy temat jak spamujesz, nie chodzi mi o jakies zlosliwosci wobec innych, po prostu czesto ci sie zdarza ci sie pisac tylko po to zeby pisac.
a to tylko forum! TYLKO.
ja nie mam czasu na pierdoly, wpisuje sie tu dzis tylko dlatego ze znalazlem grzyb na scianie i googlowalem co z nim zrobic :shock: (btw: jak ma ktos jakis pomysl to zapraszam na priv ;]).
jakies klotnie na forum, wysmiewanie kogos - po co marnowac czas? dr JK pisal zeby nie marnowac czasu i energii na glupoty.
czy lekarka ma racje czy jej nie ma - nie bede dyskutowal, jedni lubia ogorki drudzy ogrodnika corki...
ale z punktu widzenia reklamy robisz lekarce swietna promocje! ciagle wycieczki w jej strone budza zainteresowanie innych. nie wazne jak o tobie mowia, wazne ze mowia!!!
Edziu (mysle ze moge sie tak do ciebie zwracac :) ) nie marnuj czasu. poczytaj ksiazke, poseksuj sie z mezem/narzeczonym/chlopakiem (a moze z kazdym po kolei!!!), poszukaj mi jak mam sobie poradzic z grzybem na scianie, ale nie siedz tyle przy kompie, zepsujesz sobie oczka, wiem co mowie mam +4 :) szkoda zycia, zycie jest zbyt krotkie by marnoac czas. czas to pieniadz i vice versa.
pozdrawiam
Mike

Mike

Cytat: MONIKAW w 2008-09-23, 19:50:08
Cytat: Mike w 2008-09-23, 19:32:30
8)

z powazaniem
mgr Mike
Jestem za!!!

wlasciwie to jestem inż., mgr dobiero robie (juz dwa lata, tak kocham moja uczelnie 8))
sorki za spam ;]

adam319

Zawsze chętnie służę pomocą w poszukiwaniu odpowiedzi na forum.dr-kwasniewski.pl
8)

8)

Cytat: adam319 w 2008-02-09, 02:24:22
Cytat: Edyta w 2008-02-08, 18:40:22

Ja kilka razy chodziłam o tej porze spać,ale i wcześnie wstawałam -zawsze o 6:20 -czułam się wtedy jakbym wypiła przed snem pół litra alkoholu ....izopropylowego.

Napisz coś więcej, bo to alkohol łatwo dostępny i niezbyt toksyczny, warto spróbować? :-)

Cytat: Edyta w 2008-02-09, 10:06:55
Cytat: adam319 w 2008-02-09, 02:24:22

Napisz coś więcej, bo to alkohol łatwo dostępny i niezbyt toksyczny, warto spróbować? :-)

No powiem Ci Adam (ale niech to zostanie tylko między nami),że ja mam go za darmo.Mam po prostu wtyki.
Alkohol ten ,oprócz duzych walorów smakowych,ma również zapachowe.Jest znakomity !
Np. można go używać jako dodatek do ciast ,do zup, sosów, ja np. jeszcze zamiast herbaty z rumem piję własnie z tymże wyśmienitym alkoholem.
Podaję go gościom ,gdy przyjdą w odwiedziny i bardzo sobie chwalą,ale nie wiem dlaczego potem już do mnie nie przychodzą.I to jest dla mnie zagadka  :?:

Cytat: Edyta w 2008-02-09, 21:19:14
Mój mąż w pracy uzywa go jako dodatek do roztworu nawilżającego w druku offsetowym.
Kiedyś przyniósł do domu,bo dodał go do płynu do spryskiwaczy i stąd go znam.

Cytat: Edyta w 2007-03-27, 09:05:40
Sylwia  :D ,ja akurat DO nie stosuje osobiście  :roll: Ja jestem na diecie z przewagą białka nad tłuszczami i węglowodanami.
Ale fakt jest faktem,że u podstaw żywienia moich dzieci i męża nie leżą węglowodany ,tylko raczej tłuszcz i białko(mięso wieprzowe-smażone oczywiście,jaja.Starsza córka lubi jeszcze żółty ser,młodsza nie znosi) .Staram się teraz,aby spożywały więcej tłuszczu.Nigdy nie lubiły jajecznicy,więc spróbowałam z omletem.Jadly aż miło było patrzeć .
Pozdrawiam.
Edyta.

Edyta

Cytat: Mike w 2008-09-23, 19:52:41
Cytat: Edyta w 2008-09-23, 19:39:16

nie mam telewizora wiec nie wiem o czym do mnie rozmawiasz ;]

widze ze masz cos do lekarki - twoja sprawa, nie placi mi za obrone i nie bede jej bronic, sama sie obroni jesli bedzie to uwazac za stosowne. finito.

ale: widze ze to nie pierwszy temat jak spamujesz, nie chodzi mi o jakies zlosliwosci wobec innych, po prostu czesto ci sie zdarza ci sie pisac tylko po to zeby pisac.
a to tylko forum! TYLKO.
ja nie mam czasu na pierdoly, wpisuje sie tu dzis tylko dlatego ze znalazlem grzyb na scianie i googlowalem co z nim zrobic :shock: (btw: jak ma ktos jakis pomysl to zapraszam na priv ;]).
jakies klotnie na forum, wysmiewanie kogos - po co marnowac czas? dr JK pisal zeby nie marnowac czasu i energii na glupoty.
czy lekarka ma racje czy jej nie ma - nie bede dyskutowal, jedni lubia ogorki drudzy ogrodnika corki...
ale z punktu widzenia reklamy robisz lekarce swietna promocje! ciagle wycieczki w jej strone budza zainteresowanie innych. nie wazne jak o tobie mowia, wazne ze mowia!!!
Edziu (mysle ze moge sie tak do ciebie zwracac :) ) nie marnuj czasu. poczytaj ksiazke, poseksuj sie z mezem/narzeczonym/chlopakiem (a moze z kazdym po kolei!!!), poszukaj mi jak mam sobie poradzic z grzybem na scianie, ale nie siedz tyle przy kompie, zepsujesz sobie oczka, wiem co mowie mam +4 :) szkoda zycia, zycie jest zbyt krotkie by marnoac czas. czas to pieniadz i vice versa.
pozdrawiam
Mike

Może zmień dilera .Obserwuję ,ze kupujecie jakieś g***o  i bredzicie.Mówię Wam (piszę Wam,bo widac jest tutaj więcej takich osób) ,że dosypuja do towaru jaki kupujecie albo Persil,Omo ,czy Pollene-szkoda kasy na pierdoły.

Edyta

Cytat: Mike w 2008-09-23, 19:53:51

(juz dwa lata, tak kocham moja uczelnie 8))
sorki za spam;]

To może lec i pocałuj schody tej uczelni.I nie spamuj mi tutaj!

Mike

Cytat: Edyta w 2008-09-23, 20:04:33
Cytat: Mike w 2008-09-23, 19:53:51

(juz dwa lata, tak kocham moja uczelnie 8))
sorki za spam;]

To może lec i pocałuj schody tej uczelni.I nie spamuj mi tutaj!

przypomnialas mi ze od lutego tam nie bylem 8)
Edziu, przecierz przeprosilem za spamowanie :) usmiechnij sie :)

Edyta

Cytat: Mike w 2008-09-23, 20:07:54

Studiujesz na wydziale pisania z błedami ortograficznymi? Musisz być najlepszy na roku! Gratuluje studenciku  :)

Edyta

Cytat: Edyta w 2008-09-23, 20:11:08

Studiujesz na wydziale pisania z błedami ortograficznymi? Musisz być najlepszy na roku! Gratuluje studenciku  :)

Ale to już i tak lepsze niż studiowanie na wydziale kłamstwa i obłudy  :)

Mike

Cytat: Edyta w 2008-09-23, 20:12:07
Cytat: Edyta w 2008-09-23, 20:11:08

Ale to już i tak lepsze niż studiowanie na wydziale kłamstwa i obłudy  :)

no no musze przyznac ze ostro z soba pojechalas :D

Edyta

Ja nie studiuję .To ktoś inny tutaj jest na takim wydziale  :D

Mike

Cytat: Edyta w 2008-09-23, 20:17:38
Ja nie studiuję .To ktoś inny tutaj jest na takim wydziale  :D

ale to nie ja cytuje siebie ;]

Edyta

Najadłes się buraków pastewnych polanych olejem silnikowym-przyznaj się  8)

Mike

Cytat: Edyta w 2008-09-23, 20:23:34
Najadłes się buraków pastewnych polanych olejem silnikowym-przyznaj się  8)

nie neguje ale dalej bede drazyl: sama siebie zacytowalas a teraz zwalasz na mnie :P

Edyta

NIe neguję,ale ja nie studiuję,więc siła rzeczy nie mogę studiować na wydziale klamstwa i obłudy  8)

Mike

Cytat: Edyta w 2008-09-23, 20:30:29
NIe neguję,ale ja nie studiuję,więc siła rzeczy nie mogę studiować na wydziale klamstwa i obłudy  8)

sila siłą (tym razem musze uzyc polskich liter) ale fakt faktem: sama siebie zacytowalas a tera robisz maslo maslane ;]

ps. skonczylem co mialem skonczyc a jak pisalem czasu marnowac nie lubie - ide poczytac ksiazke a potem spac, tobie Edziu tez radze sie odstresowac :) Dobrej nocy!

Edyta

Zrotuj sie przed snem-to odpreża  8)  .Wzajemnie dobrej nocki!

Edyta

Cytat: wojteks w 2008-09-23, 14:22:11
Wsydzem siem, bo siwość nie radość  :(

No coś Ty??? Przynajmniej nie jesteś "ryży" .Jak to sie mówi,ryzy-wredny  8)