Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Dieta Edyty umożliwiająca trollowanie.

Zaczęty przez adam319, 2008-09-23, 19:59:00

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Cytat: Radzio w 2013-10-05, 16:20:49
A widzisz, że umiem małym kroczkiem. Mimo chodem, a i przy Tobie będziemy się bogacić. :lol:
Ani przez chwilę w to nie wątpiłem :D

Radzio

Tam, gdzie nie ma wiary, to i o zwątpienie pewnie trudno. Ale co tam, ważne że pojętny jesteś- mój Ty. :D

Gavroche

Cytat: Radzio w 2013-10-05, 16:30:17
Tam, gdzie nie ma wiary, to i o zwątpienie pewnie trudno. Ale co tam, ważne że pojętny jesteś- mój Ty. :D
Mus jest być.
Ewolucja mnie wytresowała przez eony.
Nie to co tych, kosmitów :D

Zyon

Cytat: Radzio w 2013-10-05, 16:07:26
Może koszulka uciska i stąd to zaparcie? :D
To nie koszulka a sweterek z rekawami wiazanymi z tylu.

To jest ciekawe i dla mnie z punktu badacza takich zachowan fascynujace, jak wspolny (wyimaginowany) "wrog" jednoczy. TEN temat zalozyl adam, zirytowany idiotycznym zachowaniem edyty ale teraz gra w jednej druzynie i nie przeszkadza mu ta jej dieta. Dario niedano byl przez coolesia nazwany optymalnym a teraz sie okazuje, ze byl jedynym myslacym :D No ja podziwiam ten magiczny przelacznik CHADu, ktory tak szybko potrafi przelaczac pozycje co 180 stopni  :lol: Szczerze mowiac to bylbym zazenowany nieco takim "sojusznikiem", co obsra a potem pochwali :D  co zreszta adam doswiadczyl nieraz od pani E.SLoneckiej ale widac niektorzy nie ucza sie nawet na bledach hehe. g.a.l.
Work Buy Consume Die

Radzio

Zyon, lubię tę Twoją rubaszność. :D
Gram dalej, ku zjednoczeniu, znaczy jedności- tak chciałbym napisać. :lol:

Zyon

Wlasnie, co z Edytka??  :lol: Koronaswirus ja dopadl?
Work Buy Consume Die

Gavroche

Zyon

Zalozyciel tematu tez tajemniczo  przepadl, moze oni sa para?  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Zyon

Work Buy Consume Die

Blackend

Ale z Edytą bardzo fajnie się konwersowało, tylko potem nagle większość pokochała DD i zaczęli się jarać jak Doktor się mydli. ;)

Gavroche

Ano było coś takiego, ale tam to chyba nadal Doktor się mydli? :D

Blackend

To jeszcze tam ktoś pisze?  8)
Chociaż nigdy nie byłem tam zalogowany, a temat tylko ogarniam z tego co tu ktoś wklejał.  8)

Gavroche

Byłem kilka razy przez ostatnie lata, to jeszcze czasem ktoś coś skrobnie.
Ja zaczynałem od DD, bo mi się artykuły Jarmołowicza podobały z netu.
Potem tutaj wpadłem, bo tam mi coś zgrzytać zaczęło. 8)

Blackend

No i fajnie, bo lubię Twoje posty czytać.  8)

Gavroche

I vice versa, brachu. :D
Zwłaszcza te o ekonomicznej stronie życia, z takim zdroworozsądkowym podejściem.

Zyon

Cytat: Blackend w 2020-03-22, 12:00:38
Ale z Edytą bardzo fajnie się konwersowało, tylko potem nagle większość pokochała DD i zaczęli się jarać jak Doktor się mydli. ;)
A bo ten toan niedobry miska zbananowal za glupoty a potem MiTy i poszlo ciurem  :lol: :lol:

Tam teraz to Grzesiek bryluje juz chyba w 8 wcieleniu, w 7 chcial mi morde obic nawet  :lol:
Zostalo paru biosloniarzy i z tego drugiego forum, ogolnie cisza, Grzesiek wszystko wie, polemika jest zbedna

Ale z Edyta dobrze sie konserwowalo, to fakt, mam jeszcze w skrzynce prywatnej koserwacje z nia  :lol:
Work Buy Consume Die

Blackend

Pamiętam Miśka i MITy.  :lol:
Wtedy to się działo, nie nadążałem wszystkiego tu czytać, a co dopiero jeszcze kolejne forum.  :lol:

Zyon

Ale bylo fajnie, fizyka sie mieszala z metafizyka, Mity chcialy wszystko leczyc u psychiatry, misiek kupil sobie biochemie i obrazki podziwial  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Blackend

Tak było, a Edyta produkowała posty w ilościach hurtowych.  :lol: