Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Książki, które wywarły największy wpływ na Twoje życie

Zaczęty przez mateoosh12, 2008-09-26, 21:21:04

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

:lol: :lol: no, no Mariusz i dusza poety w Tobie siedzi. Rymem gadasz. :lol:

MariuszM

jestem 'pusty' w srodku niczym omnibus tudziez globus :lol: :p

Zyon

Cytat: MariuszM w 2012-12-13, 09:41:49
Cytat: Dasna w 2012-12-13, 09:23:09
Nieee, no Zyon poszukaj dobrych stron. Przez to stajesz się takim eksploratorem Internetu. :lol: :lol:
:lol: na tapczanie siedzi len robi cytuj-kopiuj-wklej a na koniec glosno wrzasnie wezcie mi to wytlumaczcie taki ze mnie len czyt strata czasu,a czas to pieniadz :lol:
Nie przesadzaj, ze wklejelnie linka to jest jakies tlumaczenie. Teksty typu "poszukaj sobie w necie" sa typowe np dla piotrax, ktory napisze, ze "bakterie zjadaja raka" i " w mozgu jest blonnik" a jak ktos nie wierzy to wtedy oczywiscie magiczna formulka "poszukaj se w necie". A to, ze ktos nie znajdzie ma dowodzic, ze nie potrafi szukac i ze piotr ma racje. Jezeli sie cos wie lub kogos uswiadamia to sie wkleja i po sprawie, jest dowod i ktos moze zrewidowac poglady. Nikt nie musi tracic czasu, po to sa fora zeby sie dzielic i dyskutowac. Nie wyobrazam sobie dyskusji na zywo i nagle ktos mowi, ze "slonie sie rozmnazaja przez podzial funkcji logarytmicznej, jak nie wierzysz to idz poszukaj sobie do biblioteki"

Forumowe dyskusje niedpowiedzeniam sa bezsensowne i nie warto w takim razie ich zaczynac, bo po co, zeby komus udo0wodnic, ze jest leniem, bo "nie potrafi sam se szukac" ? :D
Work Buy Consume Die

Dasna

Cytat: MariuszM w 2012-12-13, 09:52:30
jestem 'pusty' w srodku niczym omnibus tudziez globus :lol: :p
Rozumiem, racjonalizm ponad wszystko. Omnibusem ciężko być choć globus na miejscu. :lol:

Dasna

Zyon , Ty masz rację, ale Mariusz potrafi pięknie tłumaczyć, jasno i zrozumiale .http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4718.0:D

Zyon

Widac czasami go dopadla lenistwo hehe, czyli jak to szlo..... na tapczanie siedzi....  :lol:
Work Buy Consume Die

Dasna

:lol: :lol:
W sumie to wiedziałam ,że wyciągniesz taki wniosek. :lol: :lol:

Gavroche

Witam panie i panowie.
Nie znalazłem wątku przywitaniowego, dzień dobry się tutaj :)
Przynajmniej część wie, że zaczynałem za miedzą, ale zobaczcie sami co się tam dzieje...
To forum jawi się ładem i spokojem :)
Już nie marudzę.

Zyon

Cytat: Gavroche w 2012-12-13, 10:19:57
Witam panie i panowie.
Tam na samej gorze jest taki dzial i temat ;)
Work Buy Consume Die

Zyon

Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2012-12-13, 10:26:01
Cytat: Gavroche w 2012-12-13, 10:19:57
Witam panie i panowie.
Tam na samej gorze jest taki dzial i temat ;)
Nie rozejrzałem się jeszcze dobrze :)
Cześć, cześć.

Zyon

No to teraz wpadles, admin sie zemsci za te wszystkie twoje herezje hehe
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2012-12-13, 10:31:16
No to teraz wpadles, admin sie zemsci za te wszystkie twoje herezje hehe
Do niczego się nie przyznam :)
Za to mam nadzieję się dowiedzieć kilku nowych "herezji".

Zyon

A czegoz to jeszcze nie wiesz, wode i smalec grzac w mikrowele, to podstawa zdrowej diety, wiecej nie trzeba hehe
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2012-12-13, 10:36:32
A czegoz to jeszcze nie wiesz, wode i smalec grzac w mikrowele, to podstawa zdrowej diety, wiecej nie trzeba hehe
I jedno źródło białka dziennie, bo nie można być myśliwym i rolnikiem, a już na pewno rybakiem.
Ale rybakiem i zbieraczem żurawiny już tak, bo to po drodze...
Piekielnie logiczny jest, szkoda słów.

Zyon

Cytat: renia w 2012-12-10, 15:24:47
Mam tą książkę Czy Doktor Kwaśniewski ma rację? Przeczytałam jej kilka stron i stwierdziłam, że szkoda mi czasu na nią.
Nie dziwie sie, wlasnie zaczalem i tez takie odnioslem wrazenie  :lol: :lol: :lol: Autor twierdzi, ze oliwa jest lepsza od nasyconych a uzasadnia to wewnetrznym przekonaniem :D
Work Buy Consume Die

renia

Jeśli dotrwasz do końca to powiesz nam co autor miał na myśli? :roll:

Zyon

Work Buy Consume Die