Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Objawami czego jest......?

Zaczęty przez adampio, 2008-10-28, 23:24:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

kangur

Cytat: Edyta w 2008-10-29, 18:30:08

Lj19 nie zrozumiał Diety Optymalnej Jana Kwasniewskiego wiec jego słów nie brałabym tak "na poważnie"  8)

Także Kangur Twoja dieta też nie jest najlepsza  8) :P Moze powinienes pic mixture  8)

Czy mixture Sloneckiego, czy ze slonecznikow Grizzliego?

Edyta

Cytat: kangur w 2008-10-29, 18:52:27

Tak z renkpm na sercu przysiegam, ze nie wiem. Sprawa jest bardzo powazna i wymaga guzych nakladow finasowych na przeprowadzenie badan nałukowych.

I tu tkwi problem "majsterkowiczów metabolicznych" ,bowiem zawsze sa skłonni do komplikowania spraw prostych   8)

adampio

Cytat: grizzly w 2008-10-29, 17:50:05
Cytat: adampio w 2008-10-29, 17:21:54
No coz inhalacje z chlorowanej wody plus lewatywa z odparowanego moczu palacza i na dodatek mikstura jakiegos wiedzmina - to jest moj sposob na utrzymanie kondycji, zdrowia i dobrego samopoczucia!!! :D

Apropos, ten mocz do lewatywy trzeba odparowac !!!!!

A ja ide inhalowac chlor  :P

Adam czy Ty PALISZ PAPIEROSY, czy zartujesz? :shock: :shock: :shock:

To okreslenie "jakiegos wiedzmina" to Tobie sie udalo!!  8) :P

Pale, a jakze pale, tylko max 15 sztuk dziennie aby nie zabuzyc ukladu "zympatycznego"

adampio

Cytat: admin w 2008-10-29, 07:07:02
Weźże sobie na takie objawy węgla medycznego 6-8 tabletek, bo tańsze od kapsułek i problem zniknie raczej...

Toan, bulgotanie ustapilo. Obawialem sie tylko, ze efektem ubocznym bedzie "zablokowanie" /WC/......jest wrecz odwrotnie. Czy jest to czegos znakiem? :D

renia

Spadł mi kamień z serca :DDzisiaj byłam na pogrzebie przyjaciela i chyba po refleksjach nad życiem, coś mi zaszkodziło :?

adampio

Cytat: renia w 2009-01-16, 21:04:06
Spadł mi kamień z serca :DDzisiaj byłam na pogrzebie przyjaciela i chyba po refleksjach nad życiem, coś mi zaszkodziło :?

Ej Renia, refleksje nad zyciem sa moja specjalnoscia. Spedzilem wiele lat nad rozszyfrowaniem Kirkegaarda i jego zrozumienia egsystencjalizmu. Myslisz, ze znalazlem odpowiedz na pytanie: dlaczego tu jestem?
Odpowiem: Nie
Ale to byla dluga lekcja, lekcja, ktora jeszcze trwa, moze kiedys uda mi sie znalesc odpowiedz na to i mrowie innych pytan, ktore stoja jak stare, przewrocone meble, opierajace sie o te drzwi, ktore sa jeszcze zamkniete a do ktorych to ja mam przeciez klucz.

renia

Mnie często nachodzą refleksje nad życiem, ale wpadam po nich w melancholię i przygnębienie :(.Dlatego staram się żyć "tu i teraz" :P, Stąd moje załączone motto. Widocznie nie jestsm jeszcze gotowa na takie przemyślania. Poczekam, aż umysł na DO bardziej mi się rozjaśni :idea:A Ciebie podziwiam za różnorodność zainteresowań, od kulinariów do filozofii.. :D

adampio

Cytat: renia w 2009-01-16, 22:15:40
Mnie często nachodzą refleksje nad życiem, ale wpadam po nich w melancholię i przygnębienie :(.Dlatego staram się żyć "tu i teraz" :P, Stąd moje załączone motto. Widocznie nie jestsm jeszcze gotowa na takie przemyślania. Poczekam, aż umysł na DO bardziej mi się rozjaśni :idea:A Ciebie podziwiam za różnorodność zainteresowań, od kulinariów do filozofii.. :D

Uhe, to dopiero poczatek "gory lodowej". Koncze wlasnie psychologie,rozpoczeta 25 lat temu. Zostal mi semestr. Co bedzie pozniej?.....

renia

No to nie tylko ja na tym forum się jeszcze uczę :) ponoć optymalni nie bardzo popierają naukę bo "tylko ogłupia", ale uważam, że wybiórczo przyswajac wiedzę, z własnym zdaniem w różnych kwestiach, nie zaszkodzi.  :? :P

renia

Co będzie później...też bym chciała wiedzieć :P, a może lepiej nie... :?

adampio

Cytat: renia w 2009-01-16, 22:46:14
No to nie tylko ja na tym forum się jeszcze uczę :) ponoć optymalni nie bardzo popierają naukę bo "tylko ogłupia", ale uważam, że wybiórczo przyswajac wiedzę, z własnym zdaniem w różnych kwestiach, nie zaszkodzi.  :? :P

No nie, i pewnie jeszcze dlugo nie bedziesz sama. Kazdy ma jakies swoje zainteresowania. Zawsze, jako gorala, interesowaly mnie statki...wiec skonczylem budowe okretow na politechnice. Pozniej byl sport, nie mialem czasu na 5-cio letnie studia wiec skonczylem 3 letnia rechabilitacje ruchowa. Interesowala mnie psychologia wiec zaczalem w Posce, koncze w Danii, tak dla siebie.

renia

Ja swoje ziemskie, najważniejsze zadanie (reprodukcję), wykonałam "z nawiązką", to teraz zostało mi tylko działanie mające na celu przedłużenie życia :lol: Myślę, że to nie wszystko...

adampio

Cytat: adampio w 2009-01-16, 23:03:57
Cytat: renia w 2009-01-16, 22:46:14

No nie, i pewnie jeszcze dlugo nie bedziesz sama. Kazdy ma jakies swoje zainteresowania. Zawsze, jako gorala, interesowaly mnie statki...wiec skonczylem budowe okretow na politechnice. Pozniej byl sport, nie mialem czasu na 5-cio letnie studia wiec skonczylem 3 letnia rechabilitacje ruchowa. Interesowala mnie psychologia wiec zaczalem w Posce, koncze w Danii, tak dla siebie.

jeszcze wytlumacz mi tylko stwierdzenie, ze ponoc otymalni nie bardzo popieraja nauke...a juz bedze madrzejszy od z przed chwilii.

renia

Zanim zaczęłam studiować socjologię, to skończyłam roczne studium psychologiczne. Psychologia zawsze bardzo mnie interesowała, ale u nas w pobliżu nie ma studiów psychologicznych :(.Socjologia, trochę jest podobna do psychologii społecznej. Dobranoc, przy komputerze tracę poczucie czasu  :shock: :lol:

renia

Chciałam iść spać, ale odpowiem Tobie, żebyś był mądrzejszy :)."lepiej nie wiedzieć nic, niż wiedzieć źle", może coś sknociłam, ale jak pisałam , że się uczę, to dostałam odpowiedzi, że optymalnym nie zależy na tytułach i coś tam jeszcze... :?DO jutra

kodar

Cytat: renia w 2009-01-16, 23:19:13
Chciałam iść spać, ale odpowiem Tobie, żebyś był mądrzejszy :)."lepiej nie wiedzieć nic, niż wiedzieć źle", może coś sknociłam, ale jak pisałam , że się uczę, to dostałam odpowiedzi, że optymalnym nie zależy na tytułach i coś tam jeszcze... :?DO jutra
a ty rob,to na co masz ochote i nie przejmuj sie gadaniem innych.Negatywne gadanie powoduje potok negatywnych mysli,a te przyczyniaja sie do pogorszenia naszego stanu zdrowia,lub opozniaja  wyzdrowienie. :P

renia

Zawsze od Ciebie można usłyszeć pokrzepiające słowa :P

kodar

Cytat: renia w 2009-01-17, 16:03:34
Zawsze od Ciebie można usłyszeć pokrzepiające słowa :P
..........ciagle dolowalam innych i siebie,nawet nie bedac tego swiadoma.Zaczelam nad tym powaznie pracowac.Juz mam efekty :lol: :P

renia

Czytając Twoje wypowiedzi, zawsze czułam optymizm i przychylność, nigdy nie skojarzyłaś mi się z "jakimś dołem" :shock: :P.I znowu optymizm:, że pracą można z "dołu" wyjść :P

kodar

Cytat: renia w 2009-01-17, 18:01:40
Czytając Twoje wypowiedzi, zawsze czułam optymizm i przychylność, nigdy nie skojarzyłaś mi się z "jakimś dołem" :shock: :P.I znowu optymizm:, że pracą można z "dołu" wyjść :P
Czlowiek powinien cale zycie do czegos dazyc,rozwijac sie i nad soba pracowac.
Zmian mozna dokonywac  we wlasnym zakresie korzystajac z ksiazek lub spotykajac sie z przyjaznymi i plynacymi na tej samej fali przyjaciolmi.  :D