Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Prady selektywne a tiki nerwowe

Zaczęty przez sewero, 2008-11-21, 15:10:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

afmfo

Ty akurat jesteś inteligentna i myślałam , że domyślisz sie, że to żart.
Trudno. Pozdrawiam.

Edyta

Cytat: afmfo w 2008-12-01, 14:31:37
Ty akurat jesteś inteligentna i myślałam , że domyślisz sie, że to żart.
Trudno. Pozdrawiam.

Zart? Ja mam problem z boloncymi nogami,a Ty se żartujesz???? No nie spodziewałam sie!  :evil:
Mam blachy po konserwach ze śmietnika,mam kable,pront narazie mi nie odcieli,to czekam na Wasze rady  8)

afmfo

Ja w sprawach elektryki jestem blondynką więc Ci nie pomogę. Może ktoś inny, narazie zaparz sobie herbaty , podobno można z tego zrobić grzałkę.

Edyta

Dobry pomysl z herbatą.Zaparze sobie,bo mało dzis piłam  :idea: Dobrze ,ze mi przypomniałaś  :idea:

adampio

Cytat: afmfo w 2008-12-01, 14:38:42
Ja w sprawach elektryki jestem blondynką więc Ci nie pomogę. Może ktoś inny, narazie zaparz sobie herbaty , podobno można z tego zrobić grzałkę.

mozna zrobic herbatke z pradem

WojciechS

Cytat: Edyta w 2008-12-01, 13:43:12
dwie blachy po konserwie rybnej,zamocować do nich dwa kabelki ,podłaczyc do gniazdka i przyłożyc te blachy do nog,bo wczoraj zem biegła i dzis mnie bolom.
Czy taki zabieg mi pomoze? Co o tym sondzicie?

Pomoże, ale jak będziesz miała te blachy przesmarowane sylikonem dekarskim od strony przyłożenia stóp. Stężeje w trakcie prądowania, nie odlepiaj tylko poczekaj na następną generowaną serię do jutra. Tak będzie lepiej działać i na sylikonie zaoszczędzisz. Możesz nawet poczekać, aż z naskórkiem te blachy odpadną, to się candyda nie wda.
A i jeszcze srebrnym do drucików, a drugą stronę potraktuj tym sylikonem...

Edyta

Cytat: WojciechS w 2008-12-01, 15:20:04
Cytat: Edyta w 2008-12-01, 13:43:12
dwie blachy po konserwie rybnej,zamocować do nich dwa kabelki ,podłaczyc do gniazdka i przyłożyc te blachy do nog,bo wczoraj zem biegła i dzis mnie bolom.
Czy taki zabieg mi pomoze? Co o tym sondzicie?

Pomoże, ale jak będziesz miała te blachy przesmarowane sylikonem dekarskim od strony przyłożenia stóp. Stężeje w trakcie prądowania, nie odlepiaj tylko poczekaj na następną generowaną serię do jutra. Tak będzie lepiej działać i na sylikonie zaoszczędzisz. Możesz nawet poczekać, aż z naskórkiem te blachy odpadną, to się candyda nie wda.
A i jeszcze srebrnym do drucików, a drugą stronę potraktuj tym sylikonem...

Dzieki! Chociaż jeden coś doradzi,a reszta albo milczy,albo robi se jaja z człowieka.
Musze se kupić silikon ,bo w domu mam tylko wate szklana z lodówki,ze smietnika (chyba sie nie nadaje).Zajade do praktikera wienc, po ten silokon.

WojciechS

Cytat: Edyta w 2008-12-01, 15:29:21
Zajade do praktikera wienc, po ten silokon.

I tam, jak masz specjalnie jechać, to już lepiej do "łobij", bo lepiej niż w tym "praktykeru".

Edyta

łoj lubie te sklepy ,lubie.Zawsze mozna cos ciekawego kupić  8)

_flo

Cytat: adampio w 2008-12-01, 14:47:39

:D
i przylozyc dode elektrode
http://www.youtube.com/watch?v=t-57N88RaMk
uwaga, zabieg niezwykle ryzykowny, wysokie natezenie tandety z latwoscia przepala synapsy

adampio

Cytat: _flo w 2008-12-01, 16:21:50

uwaga, zabieg niezwykle ryzykowny, wysokie natezenie tandety z latwoscia przepala synapsy

bez bolesnie, myslalem o "goralskiej" herbatce zpradem.......ale chyba znowu mnie nie zrozumiano!!!!
Albo?

adampio

Cytat: adampio w 2008-12-01, 18:44:47
Cytat: _flo w 2008-12-01, 16:21:50

bez bolesnie, myslalem o "goralskiej" herbatce zpradem.......ale chyba znowu mnie nie zrozumiano!!!!
Albo?

Tyle bladow w jednym zdaniu juz dawno nie popelnilem.

Chodzilo mi o bezbolesna, ciepla i z pradem ( czyli ze spirytusem herbatke ).....mam nadzieje, ze mi wybaczycie!!!???

_flo

zrozumiano zrozumiano
ja jestem stara narciara

Majka

kodar

w czasie adwentu  Niemcy odwiedzaja "Weinachtsmarkt"swiateczne jarmarki  i racza sie goracym winkiem z przyprawami"Glühwein" oraz herbatka z rumem "Grog". :P .

_flo

Cytat: Majka w 2008-12-01, 19:47:51
A gdzie na narty jeździsz?

a roznie
w zeszlym roku nie bylam
w tym jak zabiora, to pojade w dolomity

_flo

kangur

Mnie w babskim wiezieniu baby powiedzialy, ze gotuja wode na herbate pradem. Do szklanki z woda wkladaja dwa gwozdzie i podlaczaja je do gniazdka z pradem. Woda sie gotuje bardzo szybko. Sprawdzilem to. One to nazywaly "betoniara".

maf

Cytat: kangur w 2008-12-01, 20:51:51

Mnie w babskim wiezieniu baby powiedzialy, ze gotuja wode na herbate pradem. Do szklanki z woda wkladaja dwa gwozdzie i podlaczaja je do gniazdka z pradem. Woda sie gotuje bardzo szybko. Sprawdzilem to. One to nazywaly "betoniara".
Przeciez wode to sie gotuje 2 zyletkami. Gwozdziami to sie gotuje parowke. Tylko trzeba pilnowac czasu, bo czasem wybucha.
Pozdr
maf

kangur

Cytat: maf w 2008-12-01, 20:58:30
Cytat: kangur w 2008-12-01, 20:51:51

Przeciez wode to sie gotuje 2 zyletkami. Gwozdziami to sie gotuje parowke. Tylko trzeba pilnowac czasu, bo czasem wybucha.
Pozdr
maf

Masz racje Maf. Dawno to bylo i zapomnialem.