Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Długowieczni optymalni???

Zaczęty przez mestro, 2005-08-22, 15:42:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

Anulka177

Tym, że narkotyki możesz całkowicie odstawić i żyć.

Gavroche

Diogenes z Synopy

pewnie, że tak.  Narkowęglowodany by ten hipopotam odpuścił, to zeszłoby z niego jak z balona powietrze.

Anulka177

Kto miał mu to doradzić? Lekarz? Dietetyk?

Gavroche

A ćpunowi? :lol:
Przecież nie chodzi do lekarza, a do dietetyka... :P

Blackend

Miliony ludzi na świecie nie słyszały i nie usłyszą o ŻO, a jednak potrafią zadbać o swoją sylwetkę - otyłość, to lenistwo, fizyczne i umyslowe.  8)

Diogenes z Synopy

CytatByłem ociężały. Widzieliście mnie w filmach, wiecie jak wyglądałem - wyznał Tom Hanks. Stwierdził, że sam jest odpowiedzialny za cukrzycę, na którą zachorował, ponieważ nie dbał o swoją wagę i prawidłowe odżywianie. U Toma Hanksa zdiagnozowano cukrzycę w 2013 roku. - Jestem częścią leniwego pokolenia Amerykanów, którzy "ślepo tańczyli całą imprezę, a później nagle zorientowali się, że jest im niedobrze" - powiedział Hanks w brytyjskiemu Radiu Times. - Byłem ociężały. Widzieliście mnie w filmach, wiecie jak wyglądałem. Byłem kompletnym idiotą - stwierdził.

http://www.tvn24.pl/kultura-styl,8/tom-hanks-obwinia-sie-o-zachorowanie-na-cukrzyce,644977.html

Blackend

Anulka177

Anulka177

Cytat: Gavroche w 2016-05-18, 19:22:17
Ale przynajmniej nikt mu nie wpiera, że narkotyki są bardzo zdrowe i trzeba je zażywać 5 razy dziennie  :D

Gavroche

Cytat: Anulka177 w 2016-05-18, 21:04:29
Cytat: Gavroche w 2016-05-18, 19:22:17
Ale przynajmniej nikt mu nie wpiera, że narkotyki są bardzo zdrowe i trzeba je zażywać 5 razy dziennie  :D
Bo ćpun się zna na ćpaniu, ale lekarze nie takie rzeczy wmawiają pacjentom. ;)

Bobby

Na ćpaniu się zna, ale nie zna się na bezpiecznym ćpaniu.

Jarek

Ja nigdy nie byłem naćpany ,ale jak można bezpiecznie to chętnie . :lol:

Dasna

A 2 dni temu były mojego Taty 91 urodziny.  :D

renia

Dasna

Diogenes z Synopy

geny to  10 % . Wg  ''genów'' już nóg nie powinienem mieć.  A mają się  jak najlepiej.  :shock:   i będą miały.    :D

Dasna

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-05-19, 08:38:48
geny to  10 % . Wg  ''genów'' już nóg nie powinienem mieć.  A mają się  jak najlepiej.  :shock:   i będą miały.    :D
10 % też piechotą nie chodzi. 8) :lol:

Gavroche

Diogenes z Synopy

bez nóg za daleko nie zajdzie.  Po co mi geny bez nóg?   :shock:  ;-)