Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Moja opinia o arkadiach.

Zaczęty przez renia, 2009-04-02, 11:31:06

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Ja postanowiłam jutro dzwonić do arkadii, bo będę się namyślać i planować, aż w końcu wybiorę się jak.. :roll:  sujka za morze.. :lol:
Może jednak się jeszcze spotkamy, bo Optymalni chodzą tymi samymi ścieżkami..  :wink:

renia

Zaklepałam sobie miejsca w Arkadii Globus Raj. Są wolne na drugą połowę lipca i drugą połowę sierpnia ( w pierwszej połowie miesiąca nie organizują wczasów optymalnych). Cena jest przystępna, bo 85 zł / dzień za osobę dorosłą. :D Można wybrać dowolna ilość dni, nie musi to być dokładnie tydzień lub dwa. Ja wybrałam opcję dziesięciodniową.  :D

Teresa Stachurska

Gratulacje, Reniu. Odsapniesz :) 
Internet z sobą weźniesz?

renia

Mam nadzieję, że odsapnę.  :D A laptopa wezmę, żebyście Wy nie odsapnęli ode mnie.. :wink: :lol:

Teresa Stachurska

I o to chodzi, żeby Cię nam nie brakowało  :D 

sewero

Cytat: renia w 2010-01-04, 16:52:51
Zaklepałam sobie miejsca w Arkadii Globus Raj. Są wolne na drugą połowę lipca i drugą połowę sierpnia ( w pierwszej połowie miesiąca nie organizują wczasów optymalnych). Cena jest przystępna, bo 85 zł / dzień za osobę dorosłą. :D Można wybrać dowolna ilość dni, nie musi to być dokładnie tydzień lub dwa. Ja wybrałam opcję dziesięciodniową.  :D

Kiedy dokladnie zarezerwowalas? Ja tez mam rezerwacje na sierpien. Moze sie spotkamy?

renia

Szkoda. Jednak się nie spotkamy. Ja chciałam jechać w sierpniu, ale turnusy optymalne mają tylko w drugiej połowie miesiąca, to dzieciaki nie chciały na koniec wakacji, bo już przygotowują się wtedy do szkoły. Jedziemy w połowie lipca na 10 dni. :D

sewero

Naprawde szkoda. Ja nie mialam innej mozliwosci bo u nas na Bawarii wakacje zaczynaja sie dopiero z poczatkiem sierpnia do polowy wrzesnia.
Jak dzwonilam w styczniu to mowili mi ze tylko druga polowa wchodzi w rachube. Teraz tam sie zmienil wlasciciel i mozna rezerwowac caly miesiac. Ja jade od 7 sierpniia.

renia

Jeśli zmieniły się tam terminy ternusów optymalnych, to porozmawiam z rodzinką i zadzwonię do arkadii, bo mi lepiej też pasowałaby pierwsza połowa sierpnia. W lipcu mam zostać babcią  :D i może przydałabym się do czegoś... :wink:

sewero

Renia nie wiem czy wiesz ze zmienil sie tez adres internetowy Globusa.
To juz nie Globus Raja a :
http://www.globusustron.pl/
Moze jednak sie zobaczymy:))) :lol:

renia

Dzięki za nowy adres. Nowa właścicielka Arkadii "Globus Raj" (Pani, która wcześniej prowadziła "Źródełko"w Ustroniu) też była na Zjeździe w Ciechocinku, ale tam nas było tak dużo, a czasu mało, że nie dało się.  Tak, że jutro tam zadzwonię i spróbuję przełożyć wczasy na ten sam termin co Ty jedziesz. Córce mojej też by ten termin sierpniowy lepiej pasował, bo ona wracałaby w lipcu z festiwalu tańca we Włoszech (po 24 godzinach jazdy autokarem) i na następny dzień już jechałaby do Ustronia. Trochę byłoby męczące. Jutro napiszę, czy udała mi się zmiana rezerwacji.
Może się zobaczymy.  :D

renia

..napisałam, że nie dało się..a zjadłam "porozmawiać".. 8)

sewero

Reniu ja skrocilam moj termin na 10 dni od 7 sierpnia do 17 sierpnia.
zyczye powodzenia w rozmowie z pania z Globusa.

renia

:D Mam załatwione wczasy na ten sam termin co Ty.. :D Cieszę się, że mi o tym napisałas i mogłam sobie przełożyc termin. Pani z "Globusa" powiedziała mi teraz telefonicznie, że wczasy optymalne tam są przez cały miesiąc, tylko szkolenia mają w drugiej połowie miesiąca. Ale ja już byłam dwa razy na szkoleniu i jestem wystarczajaco wyszkolona.. :lol: :wink:
PS.
"sewero" - a w jakim wieku masz dzieci?

sewero

Renia skoro wczasy optymalne sa tem przez caly rok to mysle ze prady selektywne tez?? Zapomnialam zapytac. Mam nadzieje ze bedzie lekarz na poczatku i ze bedzie Pan Jacek Kruszynski bo najbardziej to jade ze wzgledu na prady dla syna .

renia

Będą prądy i będzie lekarz (pytałam się) tylko nie będzie szkolenia..

renia

A kto to jest Pan Jacek Kruszyński? Fizjoterapeuta?

sewero

Pan Jacek daje prady selektywne. Dzieki za wiadomosc

sewero

My z Renia jestesmy wlasnie w Globusie. Jestesmy bardzo zadowolone. Warunki dobre a jedzenie przepyszne. Mialysmy zamiar tutaj schudnac ale przy takim jedzeniu to raczej sie nie da. Mialam nadzieje ze nic mi nie bedzie makowlao i po prostu nie bede jadla a tu odwrotnie.
Renia to "superancka " dziewczyna. Jak to sie mowi do tanca i do rozanca. Dobrze ze tutaj jest przynajmniej jest nam wesolo.
Dzis zaliczylysmy Czantorie. O malo po drodze sie nie rozpadlysmy ale teraz mamy satysfakcje ze tam bylysmy.Rozumiemy sie super a i nasze dzieciaki przypadly sobie do gustu. To chyba przez te optymalnosc
Pozdrawuamy wszystkich

Teresa Stachurska

Zazdraszczam Wam  :)  Bawcie się i za nas  :lol: 

A lody tam są, w tym Globusie?