Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Co słychać u "Adampia"

Zaczęty przez renia, 2009-04-16, 17:05:12

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Dzięki "Adampio". U mnie wszystko "ok". Nie myślałam, że można cieszyć się ze spania w łóżku ( bez podtekstów proszę :wink:), ale po pięciu dniach spania na leżaku, to łóżko jest luksusem. ps. ceny aut są u was kosmiczne, dobre auto u was, to cena średniego domu u nas (no, może małego domku)  :)... Teraz, jak wyszło ze mnie napięcie, to czuję wielkieeeego lenia.

adampio

Cytat: renia w 2009-04-25, 17:34:19
Dzięki "Adampio". U mnie wszystko "ok". Nie myślałam, że można cieszyć się ze spania w łóżku ( bez podtekstów proszę :wink:), ale po pięciu dniach spania na leżaku, to łóżko jest luksusem. ps. ceny aut są u was kosmiczne, dobre auto u was, to cena średniego domu u nas (no, może małego domku)  :)... Teraz, jak wyszło ze mnie napięcie, to czuję wielkieeeego lenia.

..........i tak trzymaj. Po takim stresie troche leniuchowania nie zaszkodzi. :D

renia

U mnie zaczyna się układać. Mało ostatnio piszesz, a o sobie to już zupełnie zamilkłeś. Chyba taka pogoda daje pogodny nastrój? :)

adampio

Cytat: renia w 2009-04-27, 17:23:40
U mnie zaczyna się układać. Mało ostatnio piszesz, a o sobie to już zupełnie zamilkłeś. Chyba taka pogoda daje pogodny nastrój? :)

Jestem troche bardziej zajety niz zwykle. W pracy jakby po kryzysie, albo w tej chwili na gornym poziomie sinusoidy i jest co robic, wiec nie moge byn na internecie. W domu z kolei przewracam zbedne drzewa na zmiane z basenem....czas leci.

Wieczorem tylko czytam i czasami jak teraz cos napisze. Poza tym ostatnio "zima" na forum, ludzie na siebie krzycza.......nie lubie takiej atmosfery....czekam na zmiane klimatu.

renia

Klimat się ociepla, to na pewno ciepło dotrze i tutaj. :) Bez Ciebie jest smutniej. :( Kiedyś pisałeś, że w pracy robicie przerwy w piciu kawy, żeby trochę popracować, jednak czasy się zmieniają. :?

adampio

Cytat: renia w 2009-04-27, 22:35:53
Klimat się ociepla, to na pewno ciepło dotrze i tutaj. :) Bez Ciebie jest smutniej. :( Kiedyś pisałeś, że w pracy robicie przerwy w piciu kawy, żeby trochę popracować, jednak czasy się zmieniają. :?

Jutro mamy wielka impreze, mojego szefa 50 urodziny, pracowalismy nad ta impreza ponad miesiac, piora w d........itd. Wszyscy sa zmeczeni i czekamy na zakonczenie imprezy.

Bede bardziej aktywny w przyszlym tygodniu, obiecuje.

renia

Macie bardzo ciekawie. Chciałabym was zobaczyć z tymi piórami :shock:  :wink:. A swoją drogą, to jestem ciekawa, z czego ta wasza firma sie utrzymuje :roll:.

adampio

Cytat: renia w 2009-05-01, 10:06:50
Macie bardzo ciekawie. Chciałabym was zobaczyć z tymi piórami :shock:  :wink:. A swoją drogą, to jestem ciekawa, z czego ta wasza firma sie utrzymuje :roll:.

wejdz tu: www.micodan.dk

renia

Dzięki za informację, chociaż szkoda, że mój angielski jest słaby, uczyłam się tylko rok na studiach, w szkole średniej miałam francuski i rosyjski. Postanowiłam sobie, że od września idę na intensywny kurs angielskiego. :)

adampio

Cytat: renia w 2009-05-02, 10:38:07
Dzięki za informację, chociaż szkoda, że mój angielski jest słaby, uczyłam się tylko rok na studiach, w szkole średniej miałam francuski i rosyjski. Postanowiłam sobie, że od września idę na intensywny kurs angielskiego. :)

strona jest po dunsku

renia

Nawet nie patrzałam na język, tylko na zdjęcia :lol:

renia

www.micodan.dk
--------------------------

To znaczy, że Twoja firma produkuje pojemniki i kontenery na odpady? A Ty siedzisz w biurze i udajesz, że pracujesz? :wink:

adampio

Cytat: renia w 2009-05-02, 14:52:30
www.micodan.dk
--------------------------

To znaczy, że Twoja firma produkuje pojemniki i kontenery na odpady? A Ty siedzisz w biurze i udajesz, że pracujesz? :wink:

Zawsze ktos musi czuwac aby drugi mogl spac!!!

renia

"Adampio", najlepiej to znam język kaszubski, jest on trochę podobny do góralskiego. Ponoć Kaszubi, to Górale, którzy nie zdążyli na statek do Ameryki. :D

adampio

Cytat: renia w 2009-05-03, 12:42:08
"Adampio", najlepiej to znam język kaszubski, jest on trochę podobny do góralskiego. Ponoć Kaszubi, to Górale, którzy nie zdążyli na statek do Ameryki. :D

a zeby Ci kleza......... :lol:

mam paru przyjaciol z Kaszeb!!!

renia

adampio

renia

Bardzo blisko mnie. Centrum Kaszub. :D

renia

Są tam jeszcze nieskażone tereny, dużo jezior i lasów. Zdrowe powietrze i jedzenie. :D No i piękne Kaszubki z czarnym podniebieniem. :wink: