Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Apel w imieniu "opty"-betonu.

Zaczęty przez maf, 2009-04-23, 23:55:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Opal

Cytat: timonek w 2009-05-16, 22:15:04
Czy możemy coś zrobić jak sklepowa się rozpanoszyła?
Ustawia ludzi jak margarynę na półkach!

Niewiele możemy zrobić. Rozpanoszyła się i rozrasta ponad miarę. Jest jedno wyjście - wiedza na temat merchandisingu. Tylko w ten sposób można ją położyć na odpowiedniej półce :lol:

renia

Dodam jeszcze, w kwestii formalnej, że już nie mam zamiaru zaglądać na forum DD, możecie (misiek ze swoją świtą) brednie pisać o mnie ze zdwojoną siłą. Powodzenia

Gazda412

Zastanawiam się tylko ile ta cała dyskusja miała wspólnego z dietą optymalną wg. dr Jana Kwaśniewskiego. Bardziej sensownie dyskutują stare baby na targu.

Radzio

Cytat: renia w 2009-05-17, 12:41:45
Dodam jeszcze, w kwestii formalnej, że już nie mam zamiaru zaglądać na forum DD, możecie (misiek ze swoją świtą) brednie pisać o mnie ze zdwojoną siłą. Powodzenia

To kiedy ten przykład- będzie? ;)

Radzio

Cytat: admin w 2009-04-26, 11:35:11
"ali"
czy to tak trudno zrozumieć, że nie interesuje mnie "zagospodarowywanie" ...  :lol:
Ludzi nie trzeba "zagospodarowywać". Sami to potrafią zrobić lepiej. :D

W polityce to jest nie tyle trudne, co wprost niemożliwe. :D ;)

anakin

Cytat: admin w 2009-04-24, 05:34:02
Szanowni Państwo!
wszystkie osoby, które tęsknią za klimatem internetowych dyskusji z lat 2000-2007 na temat diety "optymalnej", "wiader smalcu", "okładów z podgardla i żółtek", "kosmitów", "sekt", "guru", "maszyn jądrowych", "bogów" i innych pasjonujących tematów... upraszam o kontakt ze "starym "opty"-betonem" reprezentowanym tu jeszcze przez Użytkowników: "ali", "maf" i Krystyna*Opty*.
Ze szczególną prośbą zwracam się o odpowiedź na apel do TWO (tajny współpracownik "opty"-malnych): "brumbak", "are", "cooler", "ansi"... i wielu, wielu innych, tak zasłużonych w propagowaniu diety "optymalnej"! :D

[coler=red]Wszystkie osoby, które chcą zaś podyskutować na temat Diety Optymalnej, problemów zdrowotnych i innych interesujących zagadnień związanych z prawidłowym odżywianiem, zachęcam do dyskusji na tym Forum.[/color]

Mam nadzieję, że uda się jakoś wszystko pozytywnie pogodzić?

Tere-fere! ;)